fbpx

Мениджър на месец Ноември – представяме ви, Таньо Василев

ffstars.com : Здравей, Таньо ти си нашият мениджър на месеца , за изминалият Ноември. Поздравления от екипа на ffstars.com. Разкажи ни малко повече за теб? 

Таньо Василев: Здравейте, за мен е изключителна привилегия да съм ваш гост. Казвам се Таньо Василев и гледам Английски футбол от около 20 години и дългогодишен ФПЛ играч и фен на Мидълзбро. 

ffstars.com : Какво би казал, за тяхното представяне през сезона дотук? 

Таньо Василев: Не съм привърженик на идеята за Уудгейт и това той да е треньор,защото според мен се хвърли в дълбокото рано, рано в своята кариера. Тръгнаха сезона лошо, но в последните седмици бележат ръст в представянето си определено. 

ffstars.com : Най-хубавият спомен свързан с любимият отбор? 

Таньо Василев: Спечелването на Карлинг къп през 2004.

ffstars.com : Изяснена ли борбата за титлата във Висшата лига? 

Таньо Василев. Определено, да. Но, да имаш играчи на Ливърпул след 30-ти кръг във фентъзи отбора си със сигурност ще е ‘tricky’ , поради многото очаквани ротации. 

ffstars.com  Oтборите които ще отпаднат от ВЛ според теб този сезон ? 

Taньо Василев: Норич, Вила и Борнемут . 

ffstars.com : Как се подготвяш за предстоящите кръгове и така наречените “Double Gameweeks” 

Taньо Василев:  Има един ясен за момента. 3-ма от Ливърпул и Фабиянски. Въпреки тежката програма за него. Ако трябва да заложа на някой, това ще е той. Двама атакуващи от Ливърпул. 

Отбора ми е над 107.00 милиона value , така че ще си позволя и Мане и Салах. 

ffstars.com : Какво мислиш, за differential ирачите и кои би препоръчал ти? 

Taньо Василев: Аз гледам на нещата процентово, това как играчите в топ 10к на Overall-a , как разпределят играчите си. Не се ограничавам с черта 10%, според мен около 15% също, може да се счита за диференшъл. Нека хората да се съобразят с програмата. 

ffstars.com : Любимата ти схемата за използване? 

Таньо Василев: Определено 3-4-3, по-малко защитници, по-малко ядове. Миналият сезон, 2-ма от Ливърпул 1 от Сити беше ок, този сезон не е така… 

ffstars.com : Финален съвет за всички играчи, worldwide ? 

Таньо Василев: Аз съм човек, който си е използвам даже и вторият Wildcard. Но, вие пазете вашите за след 30ти кръг! Ако гоните голямо класиране в Overall-a. Ако става въпрос за мини лигите, може и преди това да ги използвате. Над 1000 души в топ 10к , НЕ са използвали своя първи WC и въпреки това, са заели предните позиции. Не винаги той е гаранция за успех. 

ffstars.com : За нас беше голямо удоволсвие да ни гостуваш! Надяваме се занапред отново да присъстваш в нашите интервюта! 

Taньо Василев:  Надявам се. Благодаря и на вас и ви пожелавам успех ,занапред! 

Още статии по темата

Коментари

Сподели съдържанието

Последни статии

Фентъзи първа лига се завръща за новия сезон!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Остават броени дни до началото на Българското първенство по футбол и Фентъзи Първа Лига се завръща с подобрения...

Интервю с Николай Христов, победителя във Виртуален Фентъзи Мениджър на ffstars.com

ffstars: Здрасти, Ники! Ти си победителят в лигата на Виртуалния фентъзи мениджър! Щастливи сме, че имаш възможността да ни гостуваш. Като за...

Божественият Дани Ингс

Господ сътворил света за шест дни, а на седмия – седнал да си почине. На осмият Бог създал Даниел Уилям Джон Ингс....

Ливърпул – шампион на Висшата Лига!

Виждал съм какво ли не в английската Висша лига през живота си. Спомням си времената, в които Астън Вила и Норич съперничеха...

Нови фентъзи футбол игри за Английската Висша Лига!

Нови фентъзи футбол игри за Английската Висша Лига!  Българският букмейкър Палмс Бет е...

Абонирай се

Въведи имейл