fbpx

Dsport и ffstars в съвместно партньорство!

Здравейте на всички читатели на dsport и фентъзи футбол маниаци!

Новината от днес – dsport и ffstars ще партнират и заедно ще бъдат в приключението наречено фентъзи футбол, който набира все по-голяма популярност напоследък. За какво по-конкретно става въпрос и какво е фентъзи футбол?

Изключително интересна игра, в която ТИ си мениджъра на отбора, ТИ селектираш и избираш играчите, а резултата ти в играта зависи от представянето на играчите в реалния футболен мач от първенството. Допълнително интереса към играта увечличава факта, че имаш виртуален бюджет, в който да се вместиш, както и лимит за максимум 3 играча от 1 отбор. Най-интересната част от играта обаче е, че можеш да предизвикаш и играеш срещу твоите приятели и така заедно да сложите точка на спора “кой разбира повече от футбол?”, или поне да получите отговор за тази седмица, в която играете. Повече от 14 000 българи вече участват и се съревновават помежду си. Ето и един пример за отбор:

Увеличаването на играчите в България и особено наличието на изключително силни такива е предпоставка за това България да бъде сред топ държавите със силни фентъзи играчи в най-скоро време. В световен мащаб има почти 100 милиона фентъзи играчи в различните спортове.

За следващата седмица и кръга от българското първенство (25-ти кръг) ffstars организира поредния дневен фентъзи турнир в България за домашното ни първенство с безплатно участие и награден фонд 500лв. Играта FPL Fantasy Manager може да свалиш от google playappstore или да играеш през уебсайта fplfm.bg.

За теб и приятелите ти има само 2 стъпки, за да участваш:

Стъпка 1: свали приложението от горепосочения линк или отвори www.fplfm.bg 

Стъпка 2: регистрирай се с твой профил.

След това започва и твоето приключение като мениджър. Имаш 10 000 лева виртуален бюджет и 15 играчи, които да избереш измежду всички отбори, не повече от 3 играчи от отбор. Твоите приятели правят същото и забавлението започва! В зависимост от това как се представят играчите в истинския двубой, толкова точки ще получиш в играта. За да играеш в турнира със седмична награда 500лв, избери секцията “Palms Лига” в приложението или сайта. Ще дадем и един жокер – отбора на Лудогорец ще има 2 мача през следващия кръг, поради изиграването на отложения мач с Арда, чудесна идея би било да си вземето по трима играчи на Лудогорец в отбора. Разбира се, това не е задължително, но ще донесе точки със сигурност. Кръга започва на 13 март в 17:30, до 1 час преди него може да селектираш отбора си. Пример за това как изглежда отбора ти след кръга, ако си уцелил играчите:

Оттам нататък ще трябва да проявиш своя нюх или пък да имаш малко повече късмет и да спечелиш своята част от наградния фонд. Лесно е, видеото всъщност показва точно какво да направиш.

Сега вече може да споделиш с всички, с които си говорите на тема футбол. За играча поканил най-много участници през приложението и сайта, ще има специална награда от ffstars.

ffstars е общност за феновете на фентъзи футбол играта в България, стартирала през август 2019 година и към момента е най-голямата фентъзи лига както за българското първенство с над 14 000 играчи, така и за английската Висша Лига с почти 2000 такива! Фейсбук страницата на FPL Fantasy Manager може да харесате тук и да получавате новини и ъпдейти от играта. 

Още статии по темата

Коментари

Сподели съдържанието

Последни статии

Голямата Сезонна Игра за Първа Лига е тук! 20,000лв общ награден фонд!

         Фентъзи футбол маниаци, ffstars обявява сезонна фентъзи игра за Българското футболно първенство с гарантиран награден фонд 20,000 лева!  Фентъзи футбол революцията започва с...

Какво е premier league fantasy football и как се играе? Част 3

Здравейте отново фентъзи футбол маниаци! В част 3 от статиите за премиер лийг фентъзи ще разгледаме крайните срокове за нареждане на отбора, автоматичните...

Какво е Fantasy Premier League и как се играе? Част 2

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Това е част 2 от статията за правилата и механизма, по който работи www.fantasy.premierleague.com. Обхватът на днешната статия...

Какво е Fantasy Premier League и как се играе? Част 1

  За нас от ffstars e удоволствие да напишем тази статия за вас, новите играчи във Fantasy Premier League!...

Най-голямата българска ФПЛ лига е тук!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Безплатната сезонна игра на ffstars за сезон 20/21 вече е тук! Искаме да благодарим на всички участници от предишния сезон и...

Абонирай се

Въведи имейл