fbpx

Интервю с Николай Христов, победителя във Виртуален Фентъзи Мениджър на ffstars.com

ffstars: Здрасти, Ники! Ти си победителят в лигата на Виртуалния фентъзи мениджър! Щастливи сме, че имаш възможността да ни гостуваш. Като за начало, би ли се представил накратко за феновете на ffstars.com?

Ники: Николай се казвам, работя в сферата на IT. От 1 година играя фентъзи футбол. Разбрах за ффстарс от интернет случайно. Преди това бях играл фентъзи шампионска лига с приятели.

ffstars: Как си избираше играчи за ВФМ?

Ники: Гледах противниците, повече атакуващи играчи като цяло. Винаги взимах играчите, които изпълняват статични положения. За Нюкасъл-Уотфорд си бях взел Мат Ричи (смеем се).

ffstars: Какви са предвижданията ти за сезон 19/20? Кои отбори ще успеят да се преборят за място в топ 4? Също, кои са твоите фаворити за изпадане?

Ники: Гледам PL от доста време, но предимно дербита. От както играя фентъзи вече гледам всички мачове 😊. Симпатизирам на Ливърпул! Според мен Юнайтед ще влезе в ТОП4. Лестър – Не. Норич са ясни изпадащи, Борнемут също. 3тият изпадащ ще е интересен.

ffstars: Кажи ни малко повече за отбора си и защо си се спрял на тези играчи. Какви са плановете ти за следващите няколко седмици?

Ники: Едерсон, Дебройне, Марез, Сон, Марсиал, Бруно, Хименез, Рашфорд, Нкетиа, Трент, Орие, Дохърти. Гледам много фактори – форма, fixtures, конкретна защита срещу конкретно нападение.

ffstars: Имаш ли любима формация в FPL (3-4-3, 4-4-2 и тн.)? Мислиш ли, че има най-добра формация в играта?

Ники: До скоро играех 3-4-3, но сега ще играя 3-5-2, заради сигурната ми халфова линия.

ffstars: Каква е стратегията ти относно избора на капитан? Имаш ли „go-to” играчи, или с други туми такива, на които имаш най-голямо доверие за капитанската лента? Наблягаш повече на т. нар fixtures, или програмата на отборите, или предпочиташ играчите в най-добра форма? 

Ники: Гледам формата, fixtures, допуснати голове и други фактори при избо на капитан. Капитанът е едно от най-важните неща. Избягвам да слагам капитан в 1вия мач, за да не ми падне морала, ако не уцеля. 

ffstars: През последните години се говори все повече за т. нар. „Team Value”, а именно стойността на отбора на всеки мениджър в резултат от промените в цените на играчите. До колко смяташ, че по-високото “Team Value” дава предимство на определен мениджър? Правиш ли целенасочено ранни трансфери с цел да „хванеш“ покачването в цената на определен играч?

Ники: Със сигурност, в края на сезона е безценно когато имаш висока стойност на отбора. Това ти позволява да ротираш повече ключови играчи. Гледам и покачването и спадането на цената, разбира се. Наприменр, когато Лундстрам загуби титулярното си място, го смених със Саис един ден преди цената на първия да падне, а на втория да се покачи.

ffstars: От няколко години в FPL бяха добавени различни чипове, като в последните два сезона в играта има 2 Wildcard-a, Free Hit, Bench Boost и Triple Captain. Мислиш ли, че чиповете обогатяват играта? Ако можеш да създадеш нов чип, който да е в играта, какъв би бил той?

Ники: Със сигурност помагат. Може би бих добавил троен капитан за всеки полусезон.

ffstars: Участваш ли активно в мини лиги с твои приятели? Колко голяма е вашата лигата и имате ли реални залози? Ако не залагаш, би ли участвал в лига с реални залози?

Ники: Да. 10тина човека сме. Догодина ще сме повече. Сега не залагаме, но има каса бира в играта 😀 Бих участвал и в по-голяма лига. 

ffstars: Благодарим ти отново за отделеното време и ти пожелаваме успех през настоящия и следващия сезон!

Очаквайте следващото подобрено издание на Виртуален Фентъзи Мениджър на ffstars.

Още статии по темата

Коментари

Сподели съдържанието

Последни статии

Фентъзи първа лига се завръща за новия сезон!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Остават броени дни до началото на Българското първенство по футбол и Фентъзи Първа Лига се завръща с подобрения...

Интервю с Николай Христов, победителя във Виртуален Фентъзи Мениджър на ffstars.com

ffstars: Здрасти, Ники! Ти си победителят в лигата на Виртуалния фентъзи мениджър! Щастливи сме, че имаш възможността да ни гостуваш. Като за...

Божественият Дани Ингс

Господ сътворил света за шест дни, а на седмия – седнал да си почине. На осмият Бог създал Даниел Уилям Джон Ингс....

Ливърпул – шампион на Висшата Лига!

Виждал съм какво ли не в английската Висша лига през живота си. Спомням си времената, в които Астън Вила и Норич съперничеха...

Нови фентъзи футбол игри за Английската Висша Лига!

Нови фентъзи футбол игри за Английската Висша Лига!  Българският букмейкър Палмс Бет е...

Абонирай се

Въведи имейл