Home Uncategorized Старт на ffstars.com- фентъзи футбол маниаци!

Старт на ffstars.com- фентъзи футбол маниаци!

0

Здравейте приятели, за нас е чест и привилегия да обявим началото на fantasy football stars (ffstars)! Не защото ние сме stars, а защото търсим следващите такива сред вас!

Кои сме ние?

Ние сме група ентусиасти и фентъзи футбол маниаци и имаме за цел да създадем най-голямата общност на fantasy premier league в България, докато се забавляваме с любимата ни английска игра, да свързваме и запознаваме фенове и да предоставим възможност на всеки запален привърженик да даде своето мнение и да покаже възможностите си. Нямаме за цел да се конкурираме – всички, които вече се занимават с фентъзи футбол – добре дошли сте, ние сме тук, за да колаборираме и действаме заедно!

Имаме много приятели с различни интереси и сфера, в която работят, които изключително бързо ни подкрепиха и насърчиха – хора от бизнеса, спорта, IT, блокчейна и медиите. Сигурни сме, че в България интересът към играта тепърва ще нараства. Няма да сме много официални и да си говорим на вие, ще има и правописни грешки – имаме усещането, че не сме неграмотни, надяваме се и при вас да го създадем. Разчитаме на приятелска атмосфера и градивни действия, за да ставаме все по-добри.

Как започваме?

Всеки, който желае да допринесе за все по-качествено фентъзи футбол БГ общество е добре дошъл! Ако си програмист или бизнес човек, фен, дизайнер или допринасяч (contributor 🙂 ) или просто искаш да помагаш – заповядай. Накратко – започваме сезон 2019/2020 в следния състав и панел от “разбирачи” :). Ще ги видите до края на седмицата в сайта ни www.ffstars.com- Петър Виденов, Валентин Димитров, Илиан Петров и Юлиан Аспарухов. Ако се чудите защо разбирачи е в кавички – когато свърши сезона се надявам да ги премахнем и да разсеем всички съмнения по въпроса, ако пък сме много назад в класирането, поне ще се смеем заедно с вас 🙂.

За всеки един от тях ще има по 1 статия за представяне в следващите 4 дни! За първият сезон в ffstars, имаме безплатна класическа мини лига със скромните 100 лева награда, но си запазваме правото до петък да я увеличим 🙂 За по-опитните от вас (“играчите”, нали 🙂 ) – директно може да се включите в класическата ни лига (код rif792), само с 1 клик тук. И ни последвайте в социални мрежи :).

Ще направим опит фентъзи футбола да бъде интересен и за дамите (повечето от нас ще бъдат безмилостно разбити от половинките ни 🙂 ). Прекрасна новина имаме за тези от вас, които сега започват!! 🙂 В следващите 4 поредни дни, ще пуснем 4 статии с подробно обяснение на правилата, трансферите, мини лигите и някои тънкости в играта. Само отидете на www.fantasy.premierleague.com и се регистрирайте, играта е напълно безплатна, а статии, анализи и мнения ще може да видите на нашият сайт www.ffstars.com.

Кога започваме?

Сезон 1 ще бъде само на български. Остават 4 дни до началото на сезона, във всеки един от тях ще можете да видите полезна информация + анализи за отборите преди началото на сезона, крайният срок е петък 21:00 българско време, точно 1 час преди Ливърпул и Норич да положат началото на сезон 2019/2020. Ще се раздадем на МАКС, но стига толкова писане, да не получим по някоя майна (макар да сме почти сигурни, че вече е станало 🙂 ), ще пишем в следващите дни, за да знаеш какво предстои.

Успех и много фън за сезон 2019/2020!

p.s. защо все още нямаме лого, знаете ли? Ще оставим на някой от вас да предложи такова до старта на сезона или ние ще ви предложим няколко. Ей така, за да изберем заедно.

Екипът на ffstars.com

Подсещаме ви и за следване в социалните мрежи 🙂

[cn-social-icon]

NO COMMENTS