Home Uncategorized Летни трансфери преди сезон 19/20 и въздействието им върху фентъзи играта.

Летни трансфери преди сезон 19/20 и въздействието им върху фентъзи играта.

0

Здравейте, приятели! Пишем тази статия по-малко от 10 часа преди началото на сезона! Изключително благодарни сме на всички, които я четат в момента 🙂 Директно по темата, няма да ви бавим.

Ще покажем най-значимите трансфери на всеки един отбор и ще разкрием предпочитаните от мениджърите и от нас играчи. Статията не е анализ, а по-скоро виждането на ffstars по темата. Винаги има риск да объркаме нещо, но ще се пробваме:

Астън Вила: ако не сте видели анализа на Петър Виденов за Вила, вижте го тук. Какво бихме сложили тук: Уесли (6 милиона) и Хийтън (4,5) се очаква да влязат веднага в стартовата единадесеторка, като вратарят се очаква да поеме доста сериозно количество удари към него и съответно да генерира точки от спасявания.

Тайрън Мингс, Мат Таргет и Езри Конса (всичките по 4,5 и са защитници) ще носят трудно точки, предвид стила на Вила. Трезеге, Хота, Дъглас Луиз и Накамба ще видим след първите няколко кръга. Вила е почти изцяло нов отбор, затова ще изчакаме.

Топ избор: Уесли

Арсенал: Много нови и интересни играчи. Рядко се случва 🙂 Ще отбележим Давид Луиз (6), Тиърни (5,5), Себайос (5,5) и Пепе (9,5), като всички те са ни интересни и симпатични. Какъв принос ще дадат към отбора? Проблемът на Арсенал в последните сезони е защитата, питайте Обамеянг и Лаказет 🙂 Очакваме Пепе и Себайос постепенно да навлязат, но Луиз и Тиърни трябва да стартират още в началото с оглед на другите опции в защита към момента. Почитатели сме и на Пепе и на Себайос, но тук ще изберем защитник.

Топ избор: Киърън Тиърни

Борнемут: Много любим отбор на всички във фентъзи играта 🙂 За Уилсън, Кинг и Фрейзър няма да говорим 🙂 Взимайте ги. Хари Уилсън (8) е човекът, който ние си избрахме от новите попълнения. Знаем какво може да прави. Относно Билинг (5) дефанзивен халф и Данжума (6) крило, към момента не се очакват чудеса от тях. Толкова, Борнемут са с утвърден състав.

Топ избор: Хари Уилсън

Брайтън: Харесахме си Уебстър (4,5), Тросард (6) и Мупе (6). За първият по-скоро ще е подкрепа за Дъфи и Дънк и резерва. След напускането на Нокер, за Тросард се отваря възможност да стартира в първите няколко кръга и да се докаже, както и за Нийл Мупе, който ще е силен в домакинските мачове.

Топ избор: Нийл Мупе

Бърнли: Няма да разсъждаваме дълго тук – Дани Дринкуотър (4,5) – не. И Джей Родригез – не, но е с повече потенциал. Най-вероятно ще влиза след Ууд и Барнс.

Топ избор: Джей

Челси: Франк Лампард!!! Това е истинският трансфер! 🙂 Въпреки трансферния бан – имаме Пулишич (7,5), Маунт (6) и Ейбрахам (7) като и за тримата бихме изчакали малко. Нов отбор – нов треньор – нова схема и позиции по терена.

Топ избор: Пулишич

Евертън: Много сложно е тук. Очакваме тежестта да е върху Гилфи и Ричарлисон. От новите – Сидибе (5,5), Делф (5,5), Кийн (7), Гбамен (5), Айоби (6) би било хазарт да определим кой ще има най-голямо въздействие. Делф изглежда добър избор, защото е защитник в играта, а най-вероятно ще бъде използван като полузащитник. И все пак очакваме Сидибе да бъде титуляр, освен ако Евертън не си взимат световен шампион за резерва 🙂 За Кийн и Айоби имаме усещане, че старите акули в Евертън ще ограничат техните точки. Гбамен е ДМ – тоест не.

Топ избор: Сидибе

Лестър: Много ни вълнува този отбор! 🙂 И без Магуайър ще се справят. За Джъстин (5), защитник и вчера закупеният Прает (5,5), полузащитник е рано да се прогнозира, но Айозе Перез (6,5) с тази цена абсолютно ни вдъхновява.

Топ избор: Айозе Перез

Ливърпул: Има място за старите кучета 🙂 И си оставяме титулярите от миналия сезон да действат!

Топ избор: Адриан (ако цената на този нов вратар е 4 милиона). Няма друг.

Манчестър Юнайтед: Започваме с Хари Магуайър (5,5). По-скоро втората половина на сезона, нужно е време. Алтернатива е Уан Бисака (5,5) – 3 асистенции миналия сезон и много чисти мрежи. Очаква се да започнат титуляри от първия кръг, но Челси може ли да ги изненада? Ще видим. Грийнууд с (4,5) нападател е интресен.

Топ избор: харесахме си Грийнууд (4,5) заради цената и вероятността да бележи от пейката.

Манчестър Сити: Очакваме малък принос от новите играчи. Ако от някъде ще дойдат големи точки, ще бъдат от Жоао Кансело (5,5), много атакуващ бек! Родриго (5,5) в присъствието на всичките халфове на Сити – не. Ангелино (5) ще бъде на пейката.

Топ избор: Жоао Кансело

Норич: Винаги е трудно с новаците. Запазиха гръбнака си от миналата година. Защитници от Норич -не! 🙂 От новите попълнения Дрмич (5,5) нападател и Робъртс (5,5) полузащитник си струва да се отбележат.

Топ избор: Трудно начинание. Ще оставим Дрмич, но не очаквайте много минути от него.

Нюкасъл: Явно чакаха Рафа да напусне и Майк Ашли развърза кесията. Тук ще отбележим Вилемс (5,5), защитник, Сен-Максимен (5,5) крило, и Андииии Керъл (5,5) и Жоелитон (6), нападатели. И четиримата ще имат принос, Нюкасъл имаха нужда от нови играчи, единствено Керъл ще почва от пейката за начало. Жоелитон ще е новият Рондон!

Топ избор: Жоелитон

Шефилд Юнайтед: Защитници от този отбор – не! Продължаваме с интересни имена. Нападателите Мусе (5), МакБърни (6) и полузащитниците Робинсън (5,5) и Озбърн (5). Трудно е да определим кой от тях ще направи пробив, като имаме 2 предпочитания, МакБърни и Робинсън, който си е чист нападател в реалния свят, това е достатъчно за нас, за да изберем него.

Топ избор: Калъм Робинсън (5,5)

Саутхемптън: Сравнително спокоен прозорец за тях. Ще отбележим Дженепо (5) получащитник и Че Адамс (6) нападател. Без да дебатираме тук, желанието ни е Шейн Лонг да се появява по-рядко, добре е за Висшата лига! Че Адамас и Дани Ингс звучи по-добре.

Топ избор: Че Адамс

Тотнъм: Изненада, оставяме го на вас. Има какво да се пише по темата :). Който първи направи описание на значимите трансфери в сайта или фейсбук групата ни, както и да направи своя топ избор – ще спечели тениска на ffstars.com и възможност негова статия да бъде публикувана в сайта 🙂

Топ избор: Вие сте наред

Уотфорд: Три нови попълнения, които ще обсъдим. Крейг Доусън (5) защитник. Ако сте фенове на защитата на Уотфорд – давайте, очаква се да се бори за титулярно място. Има и по-евтини съотборници със същия потенциал. Уелбек (6) нападател – ще се въздържим тук, никой не знае в каква кондиция е в момента, изчакваме. Но това, което харесваме при тях, е Исмаила Сар (6,5) полузащитник. Рано или късно ще се развихри, зависи как сте настроени и дали ви се рискува. И въпреки това, бъдете внимателни за него в първите кръгове. Има алтернативи.

Топ избор: Исмаила Сар

Уест Хям: Предстои вълнуващ сезон за чуковете 🙂 Ще отбележим Форналс (6,5) полузащитник като играч с потенциал за точки. Но по-важна е атаката на чуковете – Айети (6) и Халер (7,5) като последният се очаква да замести Арнаутович и се очаква да е основния “чук” в атака. Цената ми у е по-висока от тази на Арни. Странно.

Топ избор: Себастиан Халер

Уулвс: Стигнахме до последния тим, там до голяма степен ще се разчита на миналогодишния тим. Все пак ще отбележим Валейо (5) защитник и Кутроне (6) нападател, като и двамата ще имат ограничени минути в началото. Любопитни сме да видим този сезон на Уулвс, трудно е да направим топ избор от тези 2-ма симпатяги.

Топ избор: Патрик Кутроне.

Благодарим ви, че изчетохте до край. Статията ни е предназначена да ориентира начинаещите играчи с трансферите през летния сезон. И все пак ние препоръчваме – избягвайте повечето нови играчи поне в първите 2-3 кръга, Висшата лига изисква период на адаптация.

Успех на всички! Последвайте ни в социалните мрежи!

[cn-social-icon]

NO COMMENTS