Home статии Ради Боби Цоневи са гости в подкаст за фентъзи Висша Лига!

Ради Боби Цоневи са гости в подкаст за фентъзи Висша Лига!

0

Поредният подкаст за фентъзи Висша Лига на платформата ffstars ще стартира в събота 13.02 от 9:00 сутринта. Звездните гости на подкаста този път ще бъдат най-добрите фентъзи играчи сред футболистите и най-добрите футболисти сред фентъзи играчите Борислав и Радослав Цонев. Двамата се наслаждават на изключително силен сезон във фентъзи играта и ще споделят стратегиите си с феновете на фентъзи Висша Лига в България. Те ще се присъединят към Самуил Маринов и Юлиан Аспарухов за едно традиционно силно и качествено представяне.
Подкаста е преди двоен кръг (има 12 мача вместо 10), може да следите на живо и да зададете вашите въпроси в каналите на ffstars в YouTube, Facebook и Twitch (кликнете върху предпочитната от вас и я последвайте, ще получите нотификация за живото предаване). Отборите на четиримата може да видите тук: Юли, Самиул, Ради, Боби!
Подкаста ще започне в 9:00 в събота (13.02) по YouTube, Facebook,Twitch!
Стартирайте съботния ден с кафе, Боби и Ради Цоневи и ffstars! Въпросите си може да задавате по време на живото предаване. Към общността за фентъзи футбол на ffstars може да се присъедините ТУК.

NO COMMENTS