Представяне на отборите, част 2!

Вече ви представихме тимовете на Лудогорец, Арда, Славия и Локомотив Пловдив, в следващите 3 дни ще представим по още 4 отбора на ден, надявайки се да помогнем с точна и аналитична информация преди да изготвите отборите си за сезон 2024/2025 във фентъзи Първа Лига. За повече информация и новини за играта последвайте акаунтите в социалните мрежи тук за фейсбук и за инстаграм тук. Вече може да свалите и току що пуснатите приложения за Android (всеки момент се очаква финално одобрение) и iOS, което вече е налично. 

Започваме с отбора на Левски, който по традиция притежава един от най-скъпите футболисти в играта. През изминалия сезон най-изявените играчи на ‘сините’ бяха полузащитника Марин Петков, защитника Вендерсон Цунами, вратарят Пламен Андреев и разбира се трансферираният през миналия сезон в Япония Уелтън. Левски изигра 5 контроли, в които записа 2 победи и 3 равенства. Марин Петков е най-резултатен с 3 гола, докато Асими Фадига и Фабио Лима бяха най-полезни с по 2 асистенции в тези двубои. Пламен Андреев пък успя да запише 2 сухи мрежи в минутите, когато бе на терена. Цунами и Марин Петков бяха титуляри във всички изиграни срещи. 

Нови играчи: 

1) Матей Маркович – вратар, (5м.)

2) Алдаир – десен защитник (5м.) 

3) Майкон – ляв защитник (5,5м.)

4) Клемент Икенна – дефанзивен халф (5,5м.)

5) Мустафа Сангаре – нападател (9,5м.)

6) Александър Колев – нападател (11м.)  

Играчите на Левски, които бихме препоръчали за предстоящите начални кръгове са полузащитникът Марин Петков (9м.), защитникът Цунами (6,5м.), полузащитникът Фабио Лима (10м.) и направилият феноменален сезон с Крумовград нападател Александър Колев (11м.), за който обаче препоръчваме да се изчака кръг 1, за да сте сигурни в титулярната му позиция. На дузпите при “сините” вероятно ще бъде един от Марин Петков и Александър Колев/Асими Фадига, на този етап няма категорична информация кой ще застане зад бялата точка,

Продължаваме с втория тим в нашия обзор за деня – носителят на купата на България Ботев Пловдив. За симпатичния отбор на “канарчетата” през изминалия сезон много точки в играта направиха Ивелин Попов, Константинос Балоянис и Самуел Акере, които продължават да бъдат в отбора на Ботев. Отборът изигра 4 контроли, в които 3 победи и 1 загуба, както и 1 квалификация за Лига Европа, която спечели срещу Марибор, головете отбелязаха Никола Илиев и новопривлеченият Антъни Уджа с асистенция на Ивелин Попов. Споменаият Антъни Уджа бе най-резултатен с 4 гола. 2 от контролите на пловдивчани бяха закрити и няма достатъчно информация, която да споделим. Цели 9 нови играчи се присъединиха към тима:

1) Ханс Бернат – вратар (5,5м.)

2) Андрей Йорданов – ляв защитник (4,5м.)

3) Матиюш Ремейкис – централен полузащитник (5,5м.)

4) Ален Корошец – централен полузащитник (5м.)

5) Никола Илиев – атакуващ полузащитник (7,5м.)

6) Борислав Маринов – флангови полузащитник (5м.)

7) Антъни Уджа – нападател (8м.)

8) Алекса Мараш – нападател (7м.)

9) Кристиан Каси – нападател (6м.)

Играчите във фокус преди сезона са играчът с огромна класа Ивелин Попов, халф (9м.), новото попълнение Антъни Уджа, нападател (8м.), Антоан Конте, защитник (5,5м.) и колегата му в защита Атанас Чернев (5м.). Очаква се изпълнителят на дузпи да бъде звездата на отбора Ивелин Попов. 

Третият тим, който ще разгледаме е отбора на ЦСКА 1948. За “червените” през изминалия сезон най-много точки в играта регистрираха звездата на отбора Педриньо, продаден в последните дни преди сезона, бранителят Симеон Василев, вратарят Петър Маринов и халфът Талис. Сравнително неприятни резултати в контролите за ЦСКА 1948 – 6 мача, 2 победи, 1 равенство и 3 загуби. Теодор Иванов, Неделко Пишчевич и Касиано Бузон бяха най-резултани с по 2 гола. Вратарите Петър Маринов и Алекс Божев записаха по 1 суха мрежа в минутите, когато бяха на терена, Радослав Кирилов, Бирсент Карагарен и Неделко Пишчевич бяха титуляри в 5 от 6-те контроли.

Нови играчи: 

1) Алекс Божев – вратар (5,5м.) 

2) Касиано Бузон – флангови полузащитник (6м.)

3) Марио Илиевски – нападател (7м.)

Кои играчи на ЦСКА 1948 бихме поставили на фокус преди сезона? Определено това е стражът Петър Маринов (6м.), който обаче има сериозна конкуренция в лицето на новопривлечения Божев. Също така полузащитникът Бирсент Карагарен (8м.), колегата му Талис (7,5м.) и нападетеля Евгений Сердюк (8,5м.), който най-накрая се очаква да покаже формата си от времената в тима на Черно Море. На дузпите за “червените” се очаква да бъде един измежду Талис, Сердюк и Ради Кирилов (7,5м.).

Последният четвърти отбор в обзора ни е приятната изненада от миналия сезон – Крумовград. Отборът бе напуснат от звездата си Алекс Колев, а играчите с най-много точки от миналия сезон бяха освен него – защитникът Матей Шимич, полузащитникът Серкан Юсеин, вратарят Янко Георгиев и нападателят Патрик Луан. В контролите тима от Крумоград записа същите резултати като ЦСКА 1948, 6 мача – 2 победи, 1 равенство, 3 загуби. Нападателят Ламин Тал бе най-резултатен с 2 гола, а вратарите Янко Георгиев и Благой Макенджиев записаха по 2 сухи мрежи в минутите, когато бяха на терена. Ренан Ареяш, Вячеслав Велев, Божидар Кацаров и Серкан Юсеин бяха титуляри в 5 от 6-те контроли. 

Нови играчи: 

1) Станислав Работов – централен защитник (4,5м.)

2) Лазар Марин – ляв защитник (5м.) 

3) Ерол Дост – дефанзивен полузащитник (5,5м.)

4) Даниел Де Паули – централен полузащитник (5,5м.)

4) Стефан Попов – флангови полузащитник (5м.)

5) Наско Милев – нападател (5м.)

Играчите на фокус преди сезона за отбора от Крумовград са защитникът Вячеслав Велев (4,5м.), нападателят Патрик Луан (7,5м.), полузащитниците Серкан Юсеин (7,5м.) и Ренан Ареящ (6,5м.) като по-бюджетно решение. Дузпите за отбора в отсъствието на Алекс Колев се предполага, че ще бъдат предоставени на един измежду Серкан Юсеин (изпълнител на всички статични положения в отбора), Патрик Луан или Ренан Ареяш.

Благодарим, че останахте до края с нас, старта на сезона е в петък 19.07, крайният срок за трансфери е 17:30, а първият мач за сезона е Черно Море – ЦСКА 1948, успех на всички!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.