Преди кръг 26 – отборите на ffstars панелистите.

Валентин Димитров

История на представянето на Валентин, тук.

GW25 беше поредна добра седмица за мен. Надявам се, че след много слабия 1-ви полусезон повечето лоши моменти най-после са зад мен. Освен Салах със своите 16Х2 точки, звездите на седмицата ми като цяло бяха защитниците и вратаря ми. Всеки от 5-те ми защитника + вратаря имаше чиста мрежа тази седмица, нещо което ми е трудно да си спомня кога последно ми се е случвало. Успях също да реагирам бързо и да заменя Лундстрам преди поредната му 1 точка от резервната скамейка. Седмицата можеше да е и още по-добра ако не беше невероятно странния резултат, който видяхме в мача на Тотнъм и Ман Сити. Все още е трудно да се повярва, че Ман Сити не само не спечелиха мача, а дори и не отбелязаха някое от многото си чисти положения.

Идващата GW26 е странна седмица – през тази “седмица” ще видим първата по рода си зимна пауза във висшата лига. Хубавото за нас зрителите е, че мачовете са така разделени, че да има какво да гледаме всеки от двата уикенда. На този етап не съм правил трансфер, има вариант това и да остане така до крайния срок, но в същото време имам и няколко опции за играчи, които да сменя. Изборът на капитан тази седмица не е лесен, тъй като от една страна имаме Салах и невероятната форма на Ливърпул, но от друга Ман Сити играят със Уест Хем, които към момента мисля, че може да бъдат определени като слабаците на висшата лига, поне в дефанзивен аспект. Най-вероятно ще взема късно решения относно капитанската лента.

Играч с най-много точки: Серхио Агуеро
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Трент Александър Арнолд
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Джейми Варди

*

Илиан Петров

История на представянето на Илиан, тук

За този кръг, разполагам с 0.4 в банката и 2 трансфера. Отбора обаче, не изглежда чак толкова лошо наистина. Трябва да ъпгрейдна някой в дефанзивен план 100%. Виждаме, че програмата на Саутхемптън е много приятна. Много хора ще се хвърлят на Стивънс, например Юлиан…

Абсолютно съм съгласен с него и с всички останали, аз имам малко по-различен поглед над нещата ( смее се ) 😀 . Казвам го така, в последните 2 мача за Саутхемптън Уорд-Праус игра десен бек, много добре знаем, че това не е неговата позиция.. затова, при липсата на здрав защитник в тази зона, смятам да заложа на 100% процентова изненада.. Уокър-Питърс който е само 4.4 милиона. Всички помним изявите му за Тотнъм, 3-асистенции в един мач..

Разбира се , не е гаранция че ще е титуляр, но не виждам кой друг. Все пак затова беше привлечен + това има цяла седмица до мача им с Бърнли, ако не се адаптира сега, кога? Kапитан КДБ, отдавна не е донасял точки, временце му е 🙂 Успех на всички

Играчи:

Над 8 милиона с най-много точки: КДБ

Под 8 Милиона с най-много точки: Траоре

Над 8 Милиона, който да избегнем: Аубамеянг

Последвайте ме в социалните мрежи:

*

Юлиан Аспарухов

История на представянето на Юлиан, тук

Здравейте, Фентъзи футбол маниаци!

Предишният кръг беше окей за мен, като наистина беше разочароващо да видя как Де Бройне и Марез бланк-наха срещу Тотнъм :(. Както и да е – 69 точки (-4 хит имам също) със Салах капитан. Зелената стрелка нагоре ми помогна да се изкача до 235 място в България и 75к в Overall ранкинга. Определено има подобрение след тотал щетата с троен капитан Мане. Ще се оправя, няма да го мисля толкова.

За следващия кръг имам да решавам доста проблеми. Да започнем с Кели и Лундстрам например. Продължавам с контузията на Траоре и неубедителния Варди….Един единствен трансфер ще правя този път, че последните 2 кръга хитове….Лундстрам аут – Джак Стивънс (от Саутхемптън!) ин. И така….Капитан до последно капитан ми беше Рияд Марез, но в последния момент го замених със Салах! Това е положението, надявам се отново на зелена стрелка и поне 60 точки, но да видим.

Играч с най-много точки: Серхио Агуеро
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Трент Александър Арнолд
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Ла Ка Зет

Последвайте ме в социалните мрежи:

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.