Преди кръг 29 – отборите на ffstars панелистите.

Валентин Димитров

История на представянето на Валентин, тук.

Blank Gameweek 28 премина доста скучно за мен – без почти никаква промяна в Overall rank-a ми (от около 29 000 до 30 000 в света). Това беше една от тези седмици, които почти всички фентъзи мениджъри ненавиждат – с ниски резултати и без особено интересни фентъзи моменти. Разбира се загубата на Ливърпул с 0:3 от Уотфорд беше голяма новина, но от това като цяло не спечели почти никой в FPL, а точно обратното – означаваше много “blanks”за милиони мениджъри. За мен в доста неприятен момент дойде поредната контузия на Тами Ейбрахам, който изглежда най-после ще напусне отбора ми (някой ще кажат 4-5 седмици по-късно от колкото трябваше). Трансферът ми тази седмица се отплати блестящо и като цяло спаси седмицата ми – а именно 10-те точки на Ник Поуп, когото купих с поглед към следващите седмици.

GW29 се очертава като поредна сложна за навигиране седмица, поради късното обявяване на мача на Ман Сити с Арсенал. Ситуацията около Сити обаче е по-сложна от всякога, като завръщането на Стърлинг и дори на Сане правят предвиждането на кой ще играе и в 2-та мача на сити почти невъзможно. Дори Де Бройне не е сигурен за 2 мача, имайки предвид проблемите с рамото, които е имал и заради които пропусна последния мач. Арсенал пък от друга страна, освен приемливия мач срещу Уест Хем в къщи, гостуват на Сити във втория мач, като това според някои е мач, в който е вероятно никой от арсенал да не направи точки. Все пак, ако трябва да се избере играч от там, изглежда най-добрия избор е Обамеянг, имайки предвид, че изглежда като най-вероятен стартиращ и в 2-та мача.
Все още не съм решил какъв ход да предприема, като опции пред мен са както да запазя трансфера, така и да направя 2 трансфера, с които да купя играчи, играещи по 2 мача този кръг, или 1 играч, играещ през GW31 + един със два мача този кръг. Капитанът тази седмица също за мен не е очевиден – като Салах, Обамеянг и дори Де Бройне са добри избори.

Играч с най-много точки: Мохамед Салах
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Трент Александър Арнолд
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Серхио Агуеро

*

Петър Виденов

История на представянето на Петър, тук.

Дори не искам да се спирам на миналия кръг. Никога не съм имал толкова малко точки – 15. Добре поне, че уцелих капитана и имах 4 точки от него…

Но след провал искам да видя как ще реагира отбора. Направих един трансфер и той е с мисъл за 31-и кръг. Взех Абдулай Дукуре на мястото на Тросар.

Поради наличието на два мача на Ман Сити въпроса бе кой от двамата ми играчи да е капитан. Заради съмненията около КДБ оставих лентата на Агуеро.

Оставам с четирима в защита като Хендерсън влиза на вратата. Норич е в подем, но Пуки беше болен и ми се струва, че трудно ще вкарат, ако той не е на сто процента. Дукуре е първа резерва, ако Траоре не е на линия заради рамото. Макар да ме съмнява да е така.

Засега оставям Варди в състава. Играе срещу Вила, а защитата им е способна да пусне гол и срещу тим от неделната лига. 

  • Въпроси:
  • Играч с най-много точки над 8 милиона: Агуеро
  • Играч с най-много точки до 8 милиона: Дийн Хендерсън
  • Играч/и от които да се пазим: Който и да е от Тотнъм и Арсенал

Последвайте ме в социалните мрежи: twitter

*

Илиан Петров

История на представянето на Илиан, тук

Голяма дилема с тези двойни кръгове. Кога, кое да се използва. Тази година, поне уцелих 3х капитана, нямам какво да се притеснявам. С чиста съвест влизам в този кръг. Влизам и с двама играча от Арсенал… боже мой, нека тези Уест Хям нямат ден просто се моля. Наистина, ако Арсенал не се напънат, не ги виждам и в Лига Европа догодина. Затова взех Оба, на мястото на Фирмино. Букайо Сака пък на мястото на Грийлиш. Хубавото на Сака е, че в момента в който Арсенал допуснат гол (тоест винаги) няма да му взимат същите точки, като на защитник. Ще атакувам с капитан Оба, пък да видим какво ще се случи.

This image has an empty alt attribute; its file name is Илианс-gameweek-29.png
  • Въпроси:
  • Играч с най-много точки над 8 милиона; Обамеянг
  • Играч с най-много точки до 8 милиона: Мадисън ( докато не избухне)
  • Играч/и от които да се пазим: Ричарлисон, Траоре , Деле Али

Последвайте ме в социалните мрежи:

*

Юлиан Аспарухов

История на представянето на Юлиан, тук

Здравейте, Фентъзи футбол маниаци!

Предишния кръг беше поредния постредствен за мен :D. Продължавам да се държа на косъм в топ 100к в Overall ранкинга. Нещото, което направих, за да спася кръга и да имам над 30 точки (35-4) беше точно това -4. Варди и Грийлиш бяха трансферирани аут (те записаха 0 точки) и на техните места дойдоха Бруно Фернандеш и Жиру, които доставиха 15 точки. Добър ход, сега се надявам Варди и Грийлиш да не ме накажат, а Жиру след гредата срещу Борнемут да успее да отбележи и да достави поне 6 точки. Ейбрахам е аут до края на месеца, а очевидно Лампард не харесва Батшуай. И така – след трансфера за първи път от много време си харесвам отбора, единственото, което ме притеснява е липсата на Дохърти или Жота, но се надявам да не изгубя много точки от техни избухвания.

За следващия кръг е малко очевАдно какво да направя. Добрата новина – имам КДБ и Марез, втория може да се окаже с ключови изяви и точки в DGW, стига Пеп да го пусне и в двата мача. Не ми се вярва, но надеждата умира последна! КДБ почти всички го имат, така че дали ще играе или не, няма особено голямо значение. При 2,4 милиона в банката и ялов Фирмино (не само на Анфийлд) избора на пръв поглед изглежда лесен – Фирмино аут – Обамеянг ин. И 0,8 остават в банката. Хит и -4 за Жиру/Жота или Грийнууд – Нкетиа ми се струва несигурна опция, така че ще остана без хит този път (предишните 3 от 5 съм с -4, така че сега ще кротувам. Обамеянг капитан, Марез вице, 3-ма играчи с двоен кръг + 4-ма в защита с приятни мачове у дома. Изпълнен съм с позитивизъм преди кръга, надявам се още Ливърпул да не ме приземят. Успех на всички фентъзи футбол маниаци!

  • Въпроси:
  • Играч с най-много точки над 8 милиона; Обамеянг
  • Играч с най-много точки до 8 милиона: Оливие Жиру 😀
  • Играч/и от които да се пазим : Деле Али

Последвайте ме в социалните мрежи:

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]


Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.