Fan Battle – кръг 1.

В рубриката Fan Battle ще имаме head2head битка между 2-ма играчи 🙂 Тази битка ще се качва като видео в youtube и в нея победителя по точки ще продължи в следващото предаване (общо 38 за 38 кръга). Вижте кръг 1 с видео тук. Може и директно от видеото!

При 3 победи от 1 играч, ще има награда – тениска на ffstars + възможност победителя да бъде включен в панела на ffstars, който официално определя отбора на сайта, както и да публикува свои статии/анализи в сайта 🙂 Това ще го обсъдим на нашият ffstars панел мийтинг и в четвъртък 15 август ще обявим точните правила и награди във Fan Battle! Ще разчитаме и на вас да давате мнение и препоръки, защото за вас го правим!

В първи епизод се изправят един срещу друг Юлиан Аспарухов и Севгин Мустафов, двамата помогнаха много да има проект ffstars. Севгин е IT специалист и човек, който от 3 години не беше правил фентъзи отбор и сега “повторно” навлизва в материята. Юлиан е част от ffstars панела и нямаме търпение да дойде някой, който да го отстрани от Fan Battle :). От специалните рубрики, които дават по 2 точки – играч с най-много точки, играч до 8 милиона с най-много точки и играч от който да се пазим В първото издание Севгин не успя. Резултатите: Севгин/Юлиан – най-много точки Салах 12/Кейн13, Кинг 2/Перез/2 и Кепа 0/Йозил не е играл и съответно Севгин печели тази категория. Тоест резултата 2:2 точки и не променя крайния изход. Ето снимките на отборите им. Севгин 70 – Юлиан 81 (+ специалните бонус точки) . Въпреки, че Севгин тепърва навлиза в материята, успя да се противопостави достойно!
Севгин:

Юлиан:

Толкова засега, очаквайте ни във Fan Battle – кръг 2 през идния уикенд! 🙂 Срещу Юлиан Аспарухов ще се изправи първият, който изяви желание в групата ни във facebook и има над 75 точки в кръг 1. Това е от нас! Успешна седмица, фентъзи футбол маниаци!

Битката вече е уредена и ще бъде тежка за Юлиан! Той ще се изправи срещу 5-тия в България за 2019! Силен съперник – добра игра, още повече забавление! Нека по-добрият победи! 🙂

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.