Последен шанс да се включиш в битката за PS5!

Здравейте, фентъзи маниаци!
Тази седмица преполовяваме сезона в Английската Висша Лига и разбира се във фентъзи играта към нея. Време е за кръг 19, в който ще станем свидетели на големия двубой между Ливърпул – Манчестър Юнайтед на Анфийлд, който до голяма степен ще даде отговова на въпроса колко са готови Червените Дяволи за битка за титлата.
Организаторa ffstars.com администрира най-голямата фентъзи лига с безплатно участие в България с над 2600 участника в нея. Ето и наградите за най-добрите мениджъри през сезона!

  1. Sony Playstation5 с FIFA включена в комплекта + тениска на ffstars
  2. Оригинална фланелка на любимия английски отбор
  3. Топка Nike на Висшата Лига

4 до 10 място – комплект артикули на ffstars (тениска, шапка, значка и други изненади)
Участието в играта е напълно безплатно и всеки един мениджър ще може да се включи тук, с точките които е натрупал до момента (не започва от 0).
https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fwow4v
За да може да участваш в разпределението на наградите е необходимо да харесаш страницата на ffstars във фейсбук тук, както и да се присъединиш към групата ни за Фентъзи футбол тук. Крайният срок за участие е краят на Кръг 19, който завършва на 23 януари с мача Астън Вила – Нюкасъл от 22:00!
За включилите се късно в лигата и общноста: ffstars прави на живо подкасти с известни и успешни играчи във Фентъзи Висша Лига като Петър Виденов, Виктор Врачев и Лъчезар Пройнов от Диема, както и футболистите и фентъзи маниаци Радослав и Борислав Цонев. Следващият подкаст ще стартира в събота 10:30 на живо в youtube, facebook и twitch. Избери предпочитаната от теб платформа и кликни върху нея, за да се абонираш или присъединиш, за да участваш на живо в екшъна и да зададеш своите въпроси към участниците в подкаста.
Ако все още не си наясно с правилата и основите на играта, можеш да видиш детайлно описани в сайта на ffstars Тук.
Към момента в лигата води Ивайло Банев с чудовищните 1213 точки и позиция номер 100 в света от почти 8 милиона играчи! Желаем успех на Ивайло и стискаме палци да пребори огромната конкуренция!

Накрая ще ти пожелаем много приятни емоции и нови приятелства във прекрасната фентъзи футбол общност в България!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.