Ради Боби Цоневи са гости в подкаст за фентъзи Висша Лига!

Поредният подкаст за фентъзи Висша Лига на платформата ffstars ще стартира в събота 13.02 от 9:00 сутринта. Звездните гости на подкаста този път ще бъдат най-добрите фентъзи играчи сред футболистите и най-добрите футболисти сред фентъзи играчите Борислав и Радослав Цонев. Двамата се наслаждават на изключително силен сезон във фентъзи играта и ще споделят стратегиите си с феновете на фентъзи Висша Лига в България. Те ще се присъединят към Самуил Маринов и Юлиан Аспарухов за едно традиционно силно и качествено представяне.
Подкаста е преди двоен кръг (има 12 мача вместо 10), може да следите на живо и да зададете вашите въпроси в каналите на ffstars в YouTube, Facebook и Twitch (кликнете върху предпочитната от вас и я последвайте, ще получите нотификация за живото предаване). Отборите на четиримата може да видите тук: Юли, Самиул, Ради, Боби!
Подкаста ще започне в 9:00 в събота (13.02) по YouTube, Facebook,Twitch!
Стартирайте съботния ден с кафе, Боби и Ради Цоневи и ffstars! Въпросите си може да задавате по време на живото предаване. Към общността за фентъзи футбол на ffstars може да се присъедините ТУК.

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.