Преди кръг 4 – отборите на ffstars панелистите

Валентин Димитров

История на представянето на Валентин, тук.

​​През последната седмица нещата се развиха значително по-добре за мен. 3-те ми трансфера, Маунт Пуки и Марсиал, донесоха точки като допълнение на покачванията в цената и в крайна сметка успях да победя средния резултат с 30 точки. Безсмисленият гол на Арсенал в края на мача с Ливърпул при 3:0 със сигурност не беше особено приятен момент, имайки предвид, че Александър-Арнолд беше на 3 бонус до този момент, но мисля, че и неговото време ще дойде доста скоро. 

​​Поглеждайки напред, един вариант за мен тази седмица определено беше да запазя трансфер с цел да имам 2, с които да вляза в паузата за национални отбори. От друга страна обаче, можех и отново да играя агресивно Имайки предвид, че имах добро предположение, че контузията на Маунт няма да е сериозна, както и фактът, че имам най-вероятният заместник на Марсиал (Грийнууд),реших да го направя. А именно – Dendoncker → Cantwell още преди 1-вото покачване в цената на Кантуел в началото на седмицата, както и да го пусна титуляр тази седмица. В петък вечер се очаква Cantwell да се покачи за 2-ри път, а от друга страна не е имало неприятни изненади на прес конференциите , така че за сега ходът изглежда добър.

​​Пожеланието ми за тази седмица е да има Пуки party, а след това Варди after-party ​🙂​ ​​
​​
​​Прогнози за кръга: Играч с най-много точки: Рахим Стърлинг. ​​Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Трент Александър-Арнолд. ​​Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Ашли Барнс​​




Петър Виденов

История на представянето на Петър, тук.

Третият кръг бе голямо разочарование за мен. Предполагам и за повечето от вас, особено ако нямате Мохамед Салах или Серхио Агуеро. Затова реших да направя кардинални промени. Направих два наказателни трансфера и допълнително ще изостана…

Най-накрая заложих на Теему Пуки, последен от всички… Разделих се с Джош Кинг, който бе пълно разочарование до тук. Хари Кейн също отиде в забрава. След два мача, в които нямаше точен удар беше сменен от Серхио Агуеро. Третият трансфер бе с цел да събера парите и Леандер Дендонкер дойде в състава ми.

Да се надяваме, че този път нещата ще потръгнат. Миналият кръг Астън Вила единствено ми донесе сериозни точки, да се надяваме, че и сега ще е така, защото смених Фабиански с Том Хийтън. Все пак Палъс до тук не толкова резултатен.

Играч с най-много точки – Серхио Агуеро

Играч под 8 млн – Себастиен Алеr

Пази се от – всеки играч на Тотнъм

Последвайте ме в социалните мрежи:twitter




Илиан Петров

История на представянето на Илиан, тук

Ще добавим по-късно поради часовата разлика, Илиан е в САЩ 😉

Последвайте ме в социалните мрежи:




Юлиан Аспарухов

История на представянето на Юлиан, тук

Представянето ми в миналия кръг и невероятните 28 точки, могат да се приемат като неприятна шега (за втори кръг подред), но го приемам с усмивка. Всичко се обърка в предния кръг – дузпата и още 1 гол на Салах, Мане нищо….Рашфорд изпусна дузпа….Капитанът ми (Кейн) бланк-на, а Ник Поуп получи гол в 97-мата минута. Да не говорим за поредния провален клин шийт на Ливърпул :). Тоест – кошмарен старт на сезона. За този кръг ще имам 0 трансфери, въпреки контузията на Марсиал! Да, ще го сложа на пейката и след почивката за национални отбори ще бъде на линия и аз ще запазя един допълнителен трансфер. Ще играя с рядко използвана схема 4-3-3 и ще се надявам да намаля до минимум точките, с които ще изостана и този кръг. 2 от халфовете са ми Бернардо и Перез….с което може да ме класирате в долната половина на ffstars лигата и този кръг. Но каквото такова, когато губиш 17 точки от 2 трансфера, по-добре си кротувай следващия кръг. Мане капитан 🙂

Играч с най-много точки: Агуеро. Играч с цена 8 или по-ниска с най-много точки: Ейбрахам. Играч над 8 милиона, който да пропуснем през този кръг: Лаказет.

Последвайте ме в социалните мрежи:




Екипът на ffstars

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.