Фентъзи Футбол Игра за Евро2020 с награди – FFSTARS FANTIPS!

FFStars, ФЕНландия и TopTipsToday огранизират съвместно безплатна игра за Евро 2020 с награди. Тройната комбинация организатори ще предостави възможност на фентъзи маниаците в България да се насладят на тази игра състезавайки се с други играчи от общността. Този път всичко ще бъде малко по-различно и разчупено за всички участници. Да представим накратко трите организатора: FFStars е най-голямата фентъзи общност и платформа за фентъзи футбол игри в България. ФЕНландия е един от най-големите български YouYube канали с изцяло футболно съдържание и е мястото където гледаме от забавната страна на футбола. TopTipsToday е най-голямата активна общност в България за спортни прогнози, работеща още от 2013 година насам.  

Ето и регламента на играта: състои от 2 компонента и е напълно безплатна за всички участници. Компонент 1: официалната игра на UEFA за Евро 2020 (Правилата вижте тук:) Лигата се казва FFSTARS FANTIPS, вход за присъединяване тук. Код за влизане в лигата: 39FL8TA802

Компонент 2: игра с прогнозиране на мачовете през приложението GLOWTER (за андроид тук , iPhone тук, сайт: https://glowter.com/). Използват се само и едниствено знаци за краен резултата 1 X 2. Правилата може да видите в секция Profilе, част Rules на приложението или с клик ТУК. В подкастите преди играта в YouTube каналите на ФЕНландия и FFStars ще можете да се запознаете с правилата детайлно. 

Код за присъединяване в GLOWTER лигата: 39FL8TA802, същият като за фентъзи лигата ни в сайта на UEFA. Избира се “Rooms”, “Head to Head”, попълва се кода и се натиска “Join”.

Награден фонд за играта FFSTARS FANTIPS:

1. 300 лева 

2. 200 лева

3. 100 лева

Как ще се определи победителят в играта? 

Към точките на всеки от участниците във фентъзи играта в сайта на UEFA ще бъдат добавени точките от GLOWTER разделени на 100, тоест фентъзи играта има няколко пъти по-голяма тежест от прогнозите на мачовете. Този който има най-много точки ще спечели първото място и аналогично за следващите призови места. Може да участвате и само с GLOWTER или фентъзи играта, но тогава шансовете за успех и част от наградния фонд почти не съществуват.

В youtube каналите на ФЕНландия и FFStars ще бъде публикувано първото видео с повече разяснения за правилата на играта и след всеки кръг от груповата фаза ще имаме евро 2020 подкаст, както и такъв след груповата фаза. Класирането, дискусиите и анализите около играта може да следите по всяко време тук. Краен срок за участие: 11 юни 2021, час 21:00!

Успех в играта на всички футболни фенове и маниаци! 

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.