888лв в награди за Първа Лига фентъзи футбол с “Втори шанс”!

Здравейте, фентъзи маниаци! Футболният сезон е към своя край, както в България, така и в Европа! Същото не важи обаче за фентъзи футбол настроението и съревновaнията! Преставяме ви нашата игра за края на сезона – “Втори шанс”, която ще стартира на 22.04.2023 (събота) в 12:00 на обяд, като старта и точкуването започват от 28-ми кръг в Първа Лига и ще продължи до последния кръг от плейофите. Участници ще бъдат всички фентъзи мениджъри създали отбора си в играта за българското първенство преди крайният срок – петък 28.04.2023 в 16:30ч. Могат да участват както вече регистрирани мениджъри, така и всички новорегистрирани, които нямат отбор до момента! Всички мениджъри започват с 0 точки в лигата, като ще бъдат добавени автоматично към лига “Втори шанс”. Играта ще продължи до последния кръг от плейофната фаза на Първа Лига и победителят ще получи ваучер от 400лв за спортна екипировка, вижте и останалите награди до 8-мо място включително! Всеки фентъзи мениджър може да участва с 1 отбор във “Втори шанс”

Успех на всички фентъзи маниаци! 

Награди:
1. Ваучер за спортна екипировка на стойност 400 лева + 88 лв FREE BET от 8888.bg

2. 100 лв. FREE BET от 8888.bg

 3. 80 лв. FREE BET от 8888.bg

 4. 60 лв. FREE BET от 8888.bg

 5. 50 лв. FREE BET от 8888.bg

 6. 45 лв. FREE BET от 8888.bg

 7. 35 лв. FREE BET от 8888.bg

 8. 30 лв. FREE BET от 8888.bg

Пълни правила на играта “Втори шанс”:  

  1. Играта е напълно безплатна. “Втори шанс” се организира от FFStars Bulgaria с цел да награди фентъзи мениджърите, които вече имат регистрация в играта или все още нямат свой отбор за сезон 22/23г. 
  2. Всеки новорегистриран отбор ще има пълния брой жокери (бонуси) – Троен капитан, Пълен отбор, Двоен вицекапитан и Уайлдкард, останалите мениджъри ще разполагат с неизползваните от тях до момента жокери. 
  3. В лигата ще се влиза автоматично и ще може да се следи на живо през приложението и сайта на FFStars Bulgaria. Играта може да се достъпи от: game.fplfm.bg или през мобилните приложения за iOS тук и Android тук
  4. В разпределение на наградите от “Втори шанс” могат да участват само потребители навършили 18 години.
  5. Ще има и специална награда giveaway за един от потребителите изпълнил следните условия : 1.  Споделил публикациите ни във инстаграм и фейсбук с хаштаг #вторишанс и #FFStars 2. Последвал е страниците на FFStars във фейсбук и инстаграм 3. Тагнал двама свои приятели в публикацията за старт на играта в интстаграм и фейсбук.                          Пълните правила за играта на FFStars Bulgaria, точкообразуването и всичко останало може да откриете тук: https://game.fplfm.bg/ секция “Правила”.

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.