След кръг 12 във Фентъзи Първа Лига!

Измина кръг 12 във фентъзи футбол играта за Първа Лига! Програмата ни предложи 2 дербита – Локомотив Пловдив – ЦСКА-София и Левски – Лудогорец, в които видяхме сухи мрежи за “армейците” и “орлите”, докато играчите на “смърфовете” и “сините” не се радваха на добри точки в този кръг. Локомотив Пловдив остава начело в лигата.

 Преди да преминем нататък, нека отбележим и водачът в глобалната лига – ELITBET.bg, Димитър Глухаров, който има 771 точки до момента и води в битката за PlayStation 5. Любопитен факт е, че втори в класирането е бившият играч на Арда и Славия – Пламен Крумов! Страхотна игра от Пламен, който от години е един от топ играчите в страната.

ELITBET.bg ви предоставя новия Стартов Бонус Спорт – Безплатна Първа Колонка! Kогато можеш да разчиташ на стабилен съотборник, загубите бързо се превръщат в победи! 👉 https://elitbet.bg/bg/promotions 

Обратно към кръг 12 в играта, в който Виктор Киряков успя да събере 90 точки и с прекрасния си избор за капитан (Преслав Боруков) да спечели наградата за “ELITBET.bg Мениджър на седмицата”. 

Освен Боруков с 13 точки, страхотен кръг 12 направи Антоан Бароан с хеттрик и 17 точки общо от мача с Берое, той е и най-резултатният играч в кръга. Ивайло Чочев се отличи с 15 точки, Майкъл Естрада с 12, Иван Дюлгеров с 10, Станислав Иванов с 10, Матвей Игонен и Руан Секо успяха да запишат по 9 точки. Ивелин Попов продължи чудесната си серия с 8 точки, но пък е наказан преди кръг 13.

Кръг 13 започва в петък 06.10 с мача Крумовград – Ботев Враца от 17:30 часа, трансфери ще бъдат възможни до 16:30. Предстои дерби ЦСКА-София – Левски, лидера Локо Пловдив гостува на Черно Море, а Лудогорец приема Пирин. Играчите, които ни хващат окото преди кръг 13 и бихме препоръчали за трансфер са:


Вратари : Янко Георгиев (Крумовград), Сержио Падт (Лудогорец)

Защитници: Аслак Витри (Лудогорец), Хелитон (ЦСКА1948)

Полузащитници: Бърнард Текпетей (Лудогорец), Ивайло Чочев (ЦСКА1948)

Нападатели: Руан Секо (Лудогорец), Преслав Боруков (Арда) 

Въпреки, че Лудогорец има мач от евротурнирите през седмицата, смятаме че въпросните играчи ще бъдат титуляри и срещу Пирин, при избора за капитан ни допада избора на Руан Секо, втори избор Ивайло Чочев и номер 3 – Бърнард Текпетей. След кръга ще разберем колко сме били точни в предвижданията. Успех на всички фентъзи мениджъри в кръг 13! 

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.