Преди рестарта на Първа Лига – част 2

Здравейте, фентъзи мениджъри и маниаци! 

Вече показахме всичко ново и интересно при Лудогорец, Локомотив София, Арда и Ботев Враца, а преди да се захванем със следващите 4 отбора напомняме, че Уайлдкард 2 ще бъде активен веднага след започването на кръга, а именно в 16:30 когато е крайния срок за кръг 21.

Продължаваме с лидера в Първа Лига, а именно Черно Море. В контролите на “моряците” Васил Панайотов записа отлично представяне със своите 4 гола и 1 асистенция. Атанас Илиев асистира за най-много попадения – 2, като реализира и 1 гол. Стражът Иван Дюлгеров няма допуснат гол в 6 от приятелските срещи, когато е бил на терена. Защитниците Живко Атанасов и Виктор Попов записаха по 6 сухи мрежи. Тримата играчи с най-много точки от първия полусезон за състава от стадион “Тича” са вратарят Иван Дюлгеров (91 точки), нашият любимец в защита – Живко Атанасов (88 точки) и нападателят Атанас Илиев (88 точки), въпреки честото си оставане на пейката. Черно Море успя да запази ключовите си играчи за втория полусезон. Ето и новите попълнения:

Дани Мартин/защитник – 5м., Александър Веселински/полузащитник – 6.5м, Уеслен Жуниор/нападател – 6м, както и най-новия трансфер при “моряците” с идеалното име за черноморески отбор – Андреяс Калкан, полузащитник, който се подвизава на лявото крило и е с атрактивна цена в играта – 7.5м. Очакваме той да бъде доста “хлъзгав” за противниковите отбрани, или пък коментаторите на мачовете да използват израза “Калкан се измъкна от капана на бранителите”, всичко това казано в рамките на шегата и добрия тон.

  • Резултати от контроли:
  • 13 януари: Фарул 2:0 Черно море
  • 17 януари: Черно море 2:0 Черноморец (Бургас)
  • 24 януари: Черно море 0:1 Слован (Либерец)
  • 30 януари: Черно море 2:2 Днипро-1
  • 1 февруари: Черно море 0:0 Беса (Кавая)
  • 1 февруари: Черно море 1:1 Спартак (Кострома)
  • 7 февруари: Черно море 0:0 Дунав (Русе)
  • 7 февруари: Черно море 1:0 Черноморец (Балчик)
  • 11 февруари: Черно море 5:0 Добруджа

Продължаваме с отбора на Ботев Пловдив. Мартин Секулич, Фаустас Степонавичус и Георги Николов (взет от Хебър) бяха най-резултатни с по 2 гола. Мартин Секулич пък бе най-креативен със своите 2 асистенции. Бившият вратар на Хебър – Матвей Игонен се отличи с 3 сухи мрежи. Най-много точки от есенния полусезон пък записаха Ивелин Попов (за Левски и Ботев), като изключително силните му игри за Ботев го доведоха до 112 точки, Самуел Акере с 80 точки и Янис Карабельов с 62 точки допълват тройката. Играчите дошли от Хебър – Игонен и Георги Николов пък са с 82 и 69 точки, а напусналия вече Антоан Бароан има 72. Освен Бароан от по-важните играчи напусна Точукву Нади, а новите попълнения са 3 – споменатия Игонен (4.6м., вратар), Георги Николов (5.6м., нападател) и защитникът Ехие Укаки (4.5м).

Резултатите на Ботев Пловдив в контролите:

19 януари: Ботев (Пловдив) 2:2 Марица
23 януари: Ботев (Пловдив) 3:4 Гурник (Забже)
26 януари: Ботев (Пловдив) 0:2 Пакши
28 януари: Ботев (Пловдив) 1:0 Вейле
1 февруари: Ботев (Пловдив) 1:0 Рубин
3 февруари: Ботев (Пловдив) 2:3 Динамо (Москва)
10 февруари: Ботев (Пловдив) 0:0 Хебър (Пазарджик)

Третият отбор за деня е енигмата от есенния полусезон Славия. Мартин Сораков, Роберто Райчев и Николай Христов бяха над всички с по 2 гола. Халфът Иван Минчев бе най-креативен със своите 2 асистенции. Стражът Светослав Вуцов се отчете с 4 сухи мрежи в минутите, когато бе на терена. Бранителят Мартин Георгиев взе участие в 5 от 6-те контроли и записа 5 сухи мрежи. Положителното за Славия бе, че отбора запази основното си ядро състезатели, като от първия полусезон с най-много точки се отличиха Галин Иванов (72т.), Тони Тасев, който е на дузпите с 65т. и защитникът Ертан Томбак с 62т. Единственото ново попълнение пък е споменатият вече нападател Николай Христов с цена 6м. и вече отбелязал 2 гола в контролите. Ето и резултатите:

15 януари: Славия 6:1 Балкан (Ботевград)
20 януари: Славия 1:0 Женис Астана
26 януари: Славия 1:3 Рубин
2 февруари: Славия 0:0 Кубан
7 февруари: Славия 3:3 Спартак (Кострома)
8 февруари: Славия 0:1 Сочи

Накрая, но не и последно място ще направим обзор на отбора на Етър. Играчите Лутумба-Пита, Мартин Моран, Ивайло Димитров, Брайън Есало, Ловре Кнежевич(дузпа) и Макан Сидибе отбелязаха всички 6 гола за тима. Дидис Лутумба-Пита се отличи с 2 асистенции. Скалата в защитата на “Болярите” Георги Александров бе титуляр във всички срещи и записа 4 сухи мрежи. Отборът на Етър бе напуснат от Мартин Тошев, Янко Ангелов, Димо Бакалов и Пламен Димов, докато топ играчите въпреки лошата позиция не Етър в шампионата от есенния полусезон бяха стабилният вратар Мартин Величков (67т.), защитникът Кольо Станев (62т.), който е и наказан за първия мач от пролетния полусезон, както и полузащитнкът Шахредин Букхолда с 48т. Новите попълнения на Етър са:

  • Келиан Гесум/ защитник – 4м.
  • Кристиан Секулич/вратар – 4.5м.
    Жан-Марк Тибое/защитник – 4м.
    Йоаким Карсела/полузащитник – 5.5м.
    Дидис Лутумба-Пита/полузащитник – 5.5м.
    Иван Василев/нападател – 5.5м.

Акцента тук попада на Лутумба-Пита с гол и 2 асистенции в контролите, ето и резултатите:

19 януари: Етър 2:1 Литекс
24 януари: Етър 0:1 Черноморец (Бургас)
27 януари: Етър 2:0 Янтра (Габрово)
31 януари: Етър 2:1 Септември (София)
2 февруари: Етър 0:1 Спартак (Пловдив)
9 февруари: Етър 0:1 Локомотив (Пловдив)

Очаквайте в утрешния ден – 14.02 и следващите 4 отбора, на които ще обърнем внимание, надяваме се че информацията е полезна за вас и ще ви помогне да окомплектовате отборите си. Играта предоставена от FFStars може да играете безплатно и да участвате в битката зa игрова конзола най-ново поколение, тук за Apple и тук за Android.

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.