Обзор на 8-ми кръг и точки на ffstars отбора.

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Предстоят цели 13 дни до следващия кръг, така че скоро няма да има обзор, затова си позволихме този път малко повече шеги от обикновено 🙂 За този кръг повечето мениджъри могат спокойно да използват цветуща сръбска фраза започваща с “у” и завършваща на “…..материну”! Какво друго остава при среден брой точки 36 :D. Дааа точно 36, това обаче не пречи на нашия герой от началото на сезона Бойко Илиев да запише 57 точки с капитан Пукки с 2 точки (как го правиш това брат?) и да се изкачи до 2ро място в света само на 9 точки от първия!!! Няма да ви казваме колко точки общо има Бойко, щото е депресиращо и демотивиращо за останалите ;). Тоест за нас всички. БТВ вторият българин в класирането всъщност е българка и е на 108-мо място в света и се казва Анна Стефанова, ако някой я познава – да ни свърже с нея, ще се радваме да разкаже как го прави този резултат, че имаме нужда от 1-2 урока.

А относно кръг 8 – ай стига бе! Топ играч Траоре (като гост на Ман Сити с 16 точки) и след това Давид Луиз с 15 (клин шийт за Арсенал, познат преди това основно в научната фантастика). Това само Баба Ванга можеше да го предвиди преди кръга, като разбира се доказваме твърдението веднага – 0,8% собственост за Траоре и 5,4% за Давид Луиз, най-вероятно всичките собственици на тези двамата са потомци на Ванга. Иначе още веднъж, минута мълчание за всички с капитани Стърлинг, Марез, Агуеро, Салах, Кейн, Сон, Пукки, Обамеянг! Хайде още една минута! Дрийм тима няма даже да го коментираме 😀 :D. Но пък вие си го гледайте.

Кръга за ffstars обаче хич не беше лош – направо си записахме 50 точки, с 2 трансфера разбира се. Да си уцелим капитана – няма смисъл, пак е Салах с титанични 4 точки. Иначе имахме и добри попадения, но пък за пореден път не пуснахме Лундстрам, а той записа точки, колкото двама защитници на Ливърпул, а всички точки и ретърнс, които имаме са от Поуп (7), Маунт (7), Ейбрахам (8) и титана Уесли (14). Буум, благодарим на Пепи Виденов, че е фен на Вила и да ни дава вътрешна информация, че иначе пак щеше да има “У………материну”.

За нас влизането в топ 500 в България е само началото на изкачването нагоре, като не сме си ползвали wildcard или някой от чиповете, харесва ни как изглежда отбора, единствено не ни харесва, че си продадохме КДБ (и то за Марез :D), но ще си го купим отново. Или поне се надавяме да се изкачваме, пък да видим какво ще стане, сега предстои втората дълга пауза за сезона и не знам как ще издържим, утехата ни е, че ще можем да отидем да видим на живо Кейн, Стърлинг, Трент, Рашфорд и компания в България, жалко че мача не е включен във фентъзи играта :D. Кой взел точки – взел, започва дългото планиране на Gameweek 9, в който ще видим Манчестър Юнайтед – Ливърпул и отговор на въпроса, ще спрат ли червените дяволи своя най-голям съперник за общия брой титли в Англия или ще им павират пътя към титлата? По-вероятно изглежда второто, но да видим!

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.