Fan Battle – резултат от кръг 12!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Измина още един вълнуващ (Варди парти 🙂 ) кръг в ФПЛ! Средния брой точки през тази седмица беше 48, а участниците във Fan Battle кръг 12 са топ ФПЛ мениджъра в България за сезон 19/20 досега – Бойко Илиев и един от най-добрите ФПЛ мениджъри за всички времена – Валентин Димитров (трикратен победител във Fan Battle), тези от вас, които не са гледали видеото, могат да го направят тук!

Да не забравяме и официалното ни откриване в бар “Академията” на 10 ноември, което донесе допълнителни вълнения и нови контакти и запознанства на присъстващите. Имаме си шампиони на джаги – Цветан Андреев и Бойко Илиев (кой друг 😉 ), Юлиан Аспарухов (тая хиена 😀 ) успя да събере най-много точки от присъстващите на събитието – 82.

В един от най-силните като играчи двубои досега, двамата предоставиха силни отбори и някои интересни решения. Резултата преди въпросите бе 77-58 за Валентин, категорична победа и ново върхово постижение – четирикратен победител! Вече се надяваме някой да дойде и да го извади от участие, за да видим и нови лица в играта ;). И все пак – да отдадем дължимото на Бойко – истински войн и боец, който все още държи ТОП 100 в генералното класиране, единственото което го отдели от 70 точки за кръга е, че си остави играчите на Бърнли резерви.

Отбора на Валентин:

Отбора на Бойко:

Ето и бонус въпросите за по 2 точки всеки и предпочитанията им:

Играч с най-много точки – Бойко: Рашфорд 5; Валентин: Варди 12, +2 точки за Валентин.

Играч под 8 милиона с най-много точки – Бойко: Хименез 9; Валентин: Ейбрахам 8, +2 точки за Бойко.

Играч над 8 милиона, от който да се пазим – Бойко: Обамеянг 2; Валентин: Пепе 1, +2 точки за Валентин. С това резлултата вече стана 81-60

Както ви споделихме във статията за Fan Battle кръг 12 – двамата дадоха по една прогноза за мача на сезона досега Ливърпул – Ман С Тотнъм, Валентин даде прогноза 1-1, а Бойко се спря на 2-2, това което двамата познаха, че и двата отбора ще отбележат гол :). Тук модераторът на Fan Battle – Юлиан Аспарухов се справи малко по-добре от тях, като даде прогноза 2-1 за Ливърпул.

Накрая ви оставяме със следното пожелание – по-бързо да минават тези национални отбори, че да има ФПЛ вълнения и конкуренция отново! Иначе си ЕПМ!

p.s. Бернардо Силва е наказан, внимавайте с покупките! 😉

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.