Обзор на 13-ти кръг и точки на ffstars отбора.

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Измина поредния изключителен кръг в Английската Висша Лига и разбира се, тава се отрази и в ФПЛ! Кръг с топ играч Тарковски(!) със 17 точки и среден брой точки за кръга 49, с някои интересни резултати, бихме искали да отркоим победата на Манчестър Сити срещу Челси. Също така победния дебют на Моуриньо начело на шпорите, феноменалното 3-3 между Шефилд и Манчестър Юнайтед, победния ход на лисиците и поредния провал на Арсенал, Евертън и Уест Хям! В тоя ред на мисли – къде са истинските отбори? Къде са Лийдс Юнайтед, къде са Нотингам и Дарби Каунти 🙂 🙂 🙂 ?

Дрийм тим-а на кръга:

Както обикновено ще направим разбивка на играчите – Тим Крул на врата с 11 точки и клин шийт срещу Евертън (специално за Любо Младенов – докога ще го държиш резерва 🙂 🙂 ?), с 1,7% собственост, тук и Поуп с 9 можем да отличим. Защитата е съставена от 3-ма, Джеймс Тарковски 17(2,4%) е играч на кръга, докато Стив Кук 9 (0,5%) и Жилбер 8 (0,8%) довършват една защитна четворка с общо 5,4% собственост за 4-мата!! Клин шийт за Ман Сити, Ливърпул и Ман Юнайтед си остава мираж….Полузащитата, тук имаше също няколко интересни имена. Конър Хърихейн и феноменалния му ляв крак има 14 точки и едва 0,1% собственост!! Джон Флек (0,5%) и Сон (10,7%) са с 13, а Тод Кантуел (16,8%) записа 10 точки за жалост на повечето мениджъри оставили го на пейката :). Нападението е атомно – Лаказет (който споменахме в ffstars подкаста) с 12 точки и 2% собственост, Варди с 12 и 40,1%, а Маркъс Рашфорд с 11 има 14,7% собственост! Това беше кръга на диференшълите, едва 4 играча от идеалния отбор са с 10% или повече собственост, обръщаме внимание, че в края на декември ще бъде изключително важно за всеки един от нас да уцели диференшъл играчи, които да избухнат, това го говорим всяка година и накрая получаваме Динко, Лебеда и Сокола 😀 😀 😀 :D!

Относно ffstars отбора в кръг 13 имаме само едно определение – тотал щета!! Имахме интересни идеи преди няколко кръга, с няколко диференшъл играчи, но всичко това пропадна – 43 точки, схема 5-3-2 и 13 милиона на пейката в лицето на Салах. Червена стрелка във всички лиги, разбира се и в ffstars, където се сгромолясахме до 299 позиция от вече над 1600 играи! В интерес на истината имаше потенциал за точки, но къде се обърна каруцата? Нека да анализираме. Първо да благодарим на четиримата играчи донесли поне нещичко, Поуп с 9, КДБ 7, Робо 6 и Дани Ингс 6. За всички останали по-добре нищо, за пореден път не уцелихме капитана си и всъщност Стърлинг ни донесе колосалните 4 точки, разбира се отменен гол в 93-тата минута от ВАР….. Има и добра новина, а тя е, че имаме 2 трансфера и 1,3 милиона в банката за раздвижване на състава, бъдете сигурни, че ще го направим. Вече се подготвяме за коледния маратон!

Хубава седмица на всички и се подготвяте здраво за идния уикенд, защото идва кръг 14 от Английската Висша Лига!!! Какво по-добро от това?

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.