Преди кръг 18 – отборите на ffstars панелистите

Валентин Димитров

История на представянето на Валентин, тук.

Започва голямото приключение, което е английската висша лига през коледните празници. Очакват ни 4 Gameweeks в рамките на 10 дни. Като добавим към това и фактът, че тази седмица сползвам първия си Wildcard, определено за мен следващата седмица и половина ще са доста интересни. Преди да разгледаме последния ми драфт, нека да се спрем за кратко на предишната седмица. 63 точки беше дефиницията на “average” седмица за мен – почти не се придвижих в генералното класиране. Това се случи най-вече, защото нямах Де Бройне, който с 19-те си точки ме върна доста места назад в неделя.

Wildcard драфтът ми изглежда така в момента. Все още се двуомя между 3-5-2 и 4-4-2, но в момента опциите в защита не са особено добри, и въпреки, че много исках защитник на Ман Сити, изглежда в момента просто няма опция, за която да сме сигурни, че ще играе всеки мач през следващите няколко. Избирам да играя с 2 нападателя, защото според мен има по-добър избор във халфовата линия, а освен това и Грийнууд продължава с добрите си изяви, което може да му донесе най-после и мачове като титуляр. В тази ситуация, и на цена от 4.3м, за мен е трудно да предпочета друг евтин играч пред него. За евтин 5-ти защитник избирам Ханли от Норич, който вече 10 дни тренира с отбора, а пък сериозна контузия на титулярния им защитник Годфри най-вероятно ще го направи сигурен титуляр в центъра на защитата.

Играч с най-много точки: Рахим Стърлинг
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Джак Грийлиш
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Играчи на Лестър, които не се казват Варди

*

Петър Виденов

История на представянето на Петър, тук.

Миналият кръг беше доста добър за мен. Макар капитан Фантастик Джейми Варди да завърши само с “асистенция” събрах 75 точки. Това ми позволи да дръпна малко нагоре в класирането.

За 18-и кръг нямам дилемата какво да правя с играчите на Ливърпул. Просто защото имам само един – Садио Мане. И той ще остане на пейката. Имах право на един трансфер и го използвах. Смених Райън Фредерикс, който няма мач в този кръг, а и е наказан за следващия мач, с Лейтън Бейнс от Евертън.

Бейнс влиза директно в стартовия тим. Вярно, че има някаква вероятност Лука Дин да е готов. Но не вярвам да го рискуват, а и Бейнс игра добре и вкара гол срещу Лестър.

Останалата част от отбраната ми си остава същата – Шефилд Юнайтед. Триото Хендерсън, Башам и Лундстрам.

В средата на терена Джак Грийлиш влиза на мястото на Садио Мане. Да се надяваме, че ще се представи по-добре от миналия мач, когато изпусна дузпа. Вила е у дома със Саутхемптън, а победите на бирмингамци идват обикновено на “Вила Парк”. Освен това мача е изключително важен.

В атака си оставам с ВАР. Варди, Ейбрахам и Рашфорд. Големият въпрос този кръг е на кого да дам лентата? За мен най-добрата опция е Рашфорд. Мач на Манчестър Юнайтед като гост на Уотфорд. Рашфорд е във форма и според мен ще се справи добре.

Последвайте ме в социалните мрежи: twitter

*

Илиан Петров

История на представянето на Илиан, тук

Здравейте #ffstars приятели. Навлизаме бавно и полека в този така напрегнат коледен ‘’цикъл”във Висшата лига. Какво съм ви подготвил за този кръг? Нищо особено…  

Много разочароващ минал кръг, със скромните 39 точици и то благодарение на неповторимия ЗАХА!!! С единствения точен удар за него в мача. Мерси Захи, ама предвид резила не успя да ме оправиш. Трябваше да си пусна Ууд, сигурен бях. 

Както и да е, нов кръг, нов късмет. Сменил съм Ван Анхолт за Таргет. Доста време го крепях Ван Анхолт, но вече си освободих широчина в състава и го разкарвам. Таргет, като цяло е доста купуван този кръг предвид лесната програма на Вила. Маунт ще почива в моя отбор тази седмица (но предполагам, че ще играе), а този кръг, въпреки че бях решил уайлд карда да го ползвам, явно ще е другия. Много трудни мачове предстоят този уикенд, не знам дали Ливърпул няма да се контузи предвид ‘’лошите’’климатични условия в Доха, Катар. Не си представям състава, без никой от Мърсисайд. 

И така, успех на всички и дано Ричи вгорчи дебюта на Артета. 

Играчи: 

Над 8 Милиона с най-много точки: Раш !!!

Под 8 Милиона с най-много точки: Ричи

Играч/и който да избягваме: Ейбрахам,  Бернардо Силва , Марез 

Последвайте ме в социалните мрежи:

*

Юлиан Аспарухов

История на представянето на Юлиан, тук

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Изминалия 17-ти кръг не се разви точно по план за мен и отбора ми. Отменен гол на Мане и на Варди, отменен ассист на Мадисън, това беше повече отколкото мога да поема :(. В неделя всичко си дойде на мястото обаче с 19-те точки на героя на кръга КДБ!! 68 точки и зелена стрелка във всички лиги беше добре дошло. Вече съм в топ 50 на силната ffstars лига и топ 50к в генералното класиране. Траоре на пейката с 10 точки беше повече от болезнено, ноо продължаваме напред.

За следващия кръг ще има промени! Имам цели 2 трансфера и 0,2 в банката. Безопасно на пръв поглед изглежда Дънк за Союнджу, но какъв е смисъла на подобен ход при наличието на Лорд Лундстрам, Вилемс, Таргет и Кели и доста прилични мачове за тях в кръга. В халфовата линия има дупка създадена от отсъствието на Мане и имам твърде много играчи от Лестър при следващите 2 кошмарни мача. Решението – временно премахване на Мадисън от отбора ( най-трудното решение през сезона досега) и на загубилия форма (важи и за целия отбор на Челси) – Тами Ейбрахам. На тяхно място взимам двама играчи с мечтани коледни мачове – Джак Грийлиш (обаче има 4 жълти картона), тук не ми стигнаха финансите за Ричарлисон и Маркъс Рашфорд (капитан). Раш ми донесе твърде голямо изоставане с добрите си точки, пък и време за дузпа за Ман Юнайтед, цял един кръг не са им давали дузпа :). Успех на всички и дано не си изям чорапите, че слагам капитан играч на “любимия” ми Ман Юнайтед.

Играчи:
Играч с най-много точки: Маркъс Рашфорд
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Раул Хименез
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Обамеянг

Последвайте ме в социалните мрежи:

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.