Преди кръг 23 – отборите на ffstars панелистите.

Валентин Димитров

История на представянето на Валентин, тук.

През последния кръг записах най-добрия си резултат за сезона – 96 точки! Резултат, който определено ми трябваше, и който се надявам да бъде катализатор за завръщането ми към ранговете, към които се стремя в края на сезона – а именно близо до или в топ 10 000 на света. Всички играчи без двама в моя отбор ми донесоха точки. Поглеждайки отбора ми, разбира се имах и доза късмет. Още преди мача бях помислил за вариант, в който Стърлинг не играе, като бях абсолютно сигурен, че в такъв случай Марез ще започне титуляр. За това и сложих Марез вицекапитан. Разбира се, нямаше как да съм сигурен, че Стърлинг няма да влезе като резерва, но тук късметът беше на моя страна. Радвам се и че усетът ми да заложа всичко възможно на Ман Сити в този мач (3-ма атакуващи играчи + капитан) не ме подведе. Мисля да направя същия ход и през идващия gameweek.

GW23 е седмица, в която отново за мен има един мач, който се откроява от всички останали, и това е Ман Сити срещу Кристъл Палас. Палас все още имат големи проблеми с контузии и това определено можеше да се види през последните им мачове, като този с Норич, в който имаха късмет да не го загубят, както и мача с Арсенал, където бяха категорично надиграни през първото полувреме преди Обамеянг да бъде изгонен. За това и залагам на капитан от Сити, Стърлинг, за 4-та поредна седмица (звучи като лудост, особено имайки предвид последните му 3 резултата – 3, 1 и 0 точки!). Пропускайки миналата седмица, освен ако изведнъж вече не се е превърнал в твърда резерва, очаквам Стърлинг този път да започне титуляр и да има много шансове за гол. 
Вече направих 1 трансфер и той е Рашфорд → Ингс. Съмненията около Рашфорд бяха достатъчни за мен за да го продам, като така в момента имам 5.4 милиона свободни средства! Това ми дава свободата да преценя дали бих искал “атакуващо трио” или “дефанзивно трио” от Ливърпул за двойната седмица. 

Играчи:
Играч с най-много точки: Рахим Стърлинг
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Тами Ейбрахам
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Габриел Жезус, Маркъс Рашфорд

*

Петър Виденов

История на представянето на Петър, тук.

Изминалият кръг не бе особено успешен за мен, макар да имах резултат над средния. Проблемът беше, че макар да имах Агуеро, избрах Варди за капитан. Но въпреки това съм доволен.

За новия кръг реших да използвам Уайлд Кард. И направих доста трансфери. В състава ми останаха само вратаря Хендерсън, Лундстрам, Грийлиш (защото щях да изгубя твърде много от цената), Мане, Де Бройне, Агуеро и Варди. Новите имена са Робъртсън, Стивънс, Тросар, Ингс (най-накрая), Макарти, Холгейт, Уилямс и Лукас Моура.

За този кръг заложих на вратата на Макарти, защото Шефилд Юн имат трудно гостуване. Капитанската лента отиде у Агуеро след хеттрика в миналия кръг. Тросар и Ингс влязоха в състава ми, а Лукас Моура остана на пейката.

Играчи:
Играч с най-много точки: Агуеро
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Мопе или Тросар
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Тези от Ман Юн.

Последвайте ме в социалните мрежи: twitter

*

Илиан Петров

История на представянето на Илиан, тук

Здравейте Фентъзи Футбол Маниаци! Искам да кажа, че рядко кръгове в които Не правя трансфери се приключват с положителен резултат за мен. 74 точици миналият кръг, много добре ми се отразиха.

Така, налични 2 трансфера и 0.2 в банката, според вас какво съм направил? Гледайки състава ми, ще си кажете, този лудия защо не е разкарал Антонио и Кико Фемения ? Този Антонио само Ламборгинита може да троши, нищо друго. (Шегувам се 😀 ) Реших да не пресилвам късмета си с други играчи на Уест Хям и се надявам Антонио да е част от състава, поне за един от мачовете в двойния кръг. Кико ще почива и при мен.

Смених Ричарлисон за Мадисън ( знаете колко си патих, че го нямах в състава Джеймс, най-накрая е тук! ) Рашфорд замина и пристигна Сър Бобби Фирмино. Наглед, логичен трансфер, но да видим дали ще е и положителен. Кантуел е абсолютно задължителен с оглед на формата му у дома този сезон. Капитан Варди (дано Юли не го закотви) Please god of Fantasy Football!

Играчи:
Играч с най-много точки: КДБ
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Мадисън
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Риян Марез / Жесус / Рашфорд

Последвайте ме в социалните мрежи:

*

Юлиан Аспарухов

История на представянето на Юлиан, тук

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Изминалият кръг беше точно по-вкуса ми! Въпреки неудачния трансфер на Фабиански и контузията му, втория ми трансфер и капитан на отбора Рияд Марез ми се отблагодари за смелостта и даде първия ми капитан през сезона с 30+ точки. Време беше :). 81 точки бе повече отколкото очаквах, макар да съм разочарован от Хименез и Траоре, но си взимам точките и започвам разсъждения по следващия кръг. Зелената стрелка нагоре във всички лиги е доста обнадеждаваща.

Контузията на Рашфорд идва точно навреме за мен. Въпреки, че може и да играе (въобще не вярвам на думите на Солскяер) на негово място ще пристигне Боби Фирмино, който с оглед на само 1 играч от Ливърпул в отбора ми, да застане като капитан в следващия двоен за Ливърпул кръг. Ако отбележи и на Манчо, то това ще си е един приятен бонус ;). В общи линии това е промяната, ще си държа Фабиански и ще заложа на Маккарти, пък вълците напоследък не са много резултатни, затова ще си позволя да оставя Адама Траоре на пейката, а пък ще дам шанс на Грийлиш, въпреки изключително слабата игра на Вила, ако ще правят гол или ще взимат точка – той е човека, чрез който да стане. Капитан – Джейми Варди (Крайно време е ), има и малка вероятност капитан да бъде КДБ, засега е Варди :). Успех на всички!

Играчи:
Играч с най-много точки: Агуеро
Играч с цена 8м или по-ниска с най-много точки: Трент
Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Рашфорд

Последвайте ме в социалните мрежи:

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.