FFStars лиги сезон 21/22!

0
2376
Смит-Роу и Харисън

Здравейте! Приятели на фентъзи футбола и фентъзи маниаци, отново е най-вълнуващото време през годината, когато започваме нашето приключение във Фентъзи Висша Лига, изпълнено с мечти и амбиции. Но това само до първия мач на Ман Сити, когато Гуардиола ще ни изненада и ще остави тримата ни играчи от Ман Сити на пейката, не е като да не се е случвало. После си изкарваме агресията на телевизора и всичко е точно :). Сега по темата – ето какви лиги ще предоставим на мега готините фентъзи БГ играчи. Разбира се, постарахме се да има и интересни награди, за да е още по-зверска битката.

Ето и първата ни лига – ffstars.com. Това е лигата ни и от предишни сезони, тип класическа лига, в която първите 10 във финалното класиране ще оберат лаврите и наградите. Само да уточни – ffstars.com е най-голямата фентъзи футбол лига в България и е на едно от топ местата на Балканите, за което само и единствено можем да сме благодарни. Код за вход в лигата: TQVSL4. След като се присъедините в лигата, почвате да трупате точки, докато стигнете до някоя от наградите:

  1. Два билета за мач в Англия + самолетни билети + хотел + комплект артикули на FFStars. Избирате си мача и отивате. Това е 🙂
  2. Фланелка на националния отбор на Англия + комплект артикули на FFStars
  3. Готина футболна топка + комплект артикули на FFStars
  4. 4 до 10-то място – комплект подаръчни артикули на FFStars

Успех в лигата и наистина се надяваме ти, който четеш сега да спечелиш това МЕГА изживяване.

Другите 2 лиги на FFStars са H2H лиги – за разлика от класическите лиги, тази която ви представихме преди малко в които трупате точки всеки един кръг, в H2H лигите имате противник през всеки отделен кръг, ако имаш повече точки от него – печелиш 3 точки, ако сте равни – печелиш 1 точка, ако противника има повече точки през кръга – печелиш 0 точки. И така – накрая на сезона има класиране според представянето през целия сезон. За малко да забравим – имаме си нов и супер готин партньор за награди, това е швейцарската компания за слънчеви очила, а и не само – INVU.

INVU е швейцарски бранд от производителя Swiss Eyewear Group (International) AG – компания с над 120 години комбиниран опит в индустрията и дистрибуторска мрежа в над 90 страни по целия свят.

Слънчевите очила INVU разполагат с деветслойна леща, която съдържа в себе си:
• Филтър за подобрение на контраста на цветовете
• 100% UV защита
• Удароустоичиво покритие
• Покритие за допълнителна издържливост към драскотини
• Ултра поляризация

След като уточнихме какво правят INVU, нека ти представим и двете лиги. Лига INVU H2H Second Division е отворена за всеки и тя представлява трамплин към VIP лигата на сериозните играчи – INVU H2H Super Liga. За да се изкачиш в най-горното ниво на БГ фентъзи футбол игрите е необходимо да си сред първите 5 в класирането. Ако успееш да спечелиш първото място, ще получиш и награда – 100лв ваучер за слънчеви очила INVU + комплект подаръчни артикули на FFStars. Код за присъединяване към Second Division – MD7CIY.

Сега напред към INVU H2H Super Liga. Това е лигата, в която са най-добрите и силни играчи в България, присъствието им в лигата се дължи на висок ранг или изкачване от Second Division. Общо има 38 отбора, 10 от които ще изпаднат в края на този сезон. Нови 10 ще попълнят състава за сезон 22/23 по следния начин: първите 5 от Second Division, първите 3-ма от класическата лига ffstars.com ще получат покани за участие. Един играч ще бъде поканен за участие на база висок ранг, а един играч ще бъде определен с гласуване в групата на ffstars.com във Фейсбук. Единствения начин да получиш достъп и код до лигата е да си го заслужиш! За тези, които вече са там има и интересни награди от нашия партньор:

  1. 300 лв. ваучер за слънчеви очила INVU + комплект подаръчни артикули на FFStars.
  2. 200 лв. ваучер за слънчеви очила INVU + комплект подаръчни артикули на FFStars.
  3. 100 лв. ваучер за слънчеви очила INVU + комплект подаръчни артикули на FFStars.
  4. Утешителна награда – наргиле + коктейл в невероятната атмосфера на Bamboo Urban в София.

Ето и всички участници в лигата INVU H2H Super Liga сезон 21/22:

1. Милко Йовчев
2. Костадин Урумов
3. Кирил Куцаров
4. FFStars Team (отбора на ffstars.com)
5. Михаела Стоянова
6. Юлиан Аспарухов
7. Стоил Русев
8. Огнян Караиванов
9. Христо Демерджиев
10. Любомир Петров
11. Любомир Койнарски
12. Младен Грозев
13. Николай Димитров
14. Георги Божинов
15. Цени Ценов
16. Стоян Татаров
17. Ивайло Георгиев
18. Виталио Людмилов
19. Николай Радоин
20. Самуил Маринов
21. Мартин Дончев
22. Стефан Стефанов
23. Чавдар Захариев
24. Анна Стефанова
25. Ангел Юруков
26. Валентин Димитров
27. Петър Жеков
28. Светослав Чимев
29. Бойко Илиев
30. Радослав Радков
31. Велик Личков
32. Борислав Големанов
33. Владислав Илчев
34. Живко Белчев
35. Максим Петров
36. Росен Василев
37. Радослав Цонев
38. Борислав Цонев/Цони Златев

За място 38 все още тече гласуване, засега води Боби Цонев с около 6 гласа в анкетата. Независимо дали сте намерили място в желаната от вас лига, за новия сезон ви пожелаваме да се ЗАБАВЛЯВАТЕ и НАСЛАЖДАВАТЕ на играта. Ние със сигурност ще го правим. Благодарим ти за това, че си част от невероятното фентъзи футбол общество в България и ти желаем успех в съставянето на отбора, остават само 8 дни до старта!