Представяме ви Петър Виденов

Здравейте! Името ми е Петър Виденов и мнозина от вас сигурно ме познават от телевизионния екран. Отраснах в семейство, в което спортът бе ежедневие и той си остана основна тема в целия ми живот. Легендарният мениджър на Ливърпул Бил Шенкли е казал: „Клубът e религия“, а вярващите в тази религия са феновете.

Аз вярвам в Астън Вила. Така е от 1994 г. По онова време клубът ми се бореше за титлата. За съжаление не съм виждал моите люмибци да печелят трофей, макар на няколко пъти да бяха близо.

Като всяка религия и футболът си има места, където вярващите са по-отдадени. Аз съм ходил на мачове в България. Като тийнейджър не пропусках мач на Левски. Ходил съм на десетки дербита с ЦСКА. Помня легендарното 7:1, великите мачове с Рейнджърс и Вердер. Но колкото пъти и да съм ходил на стадиона, изживяването тук не може да се сравни с емоцията на стадиона в Англия. Хуморът от трибуните, приятелското отношение на феновете там ги няма никъде другаде. А съм бил на мачове в доста държави…

Всеки запалянко си има свои кумири. Мнозина обичат да се изживяват като мениджър на любимия отбор. Какво би направил, ако ти трябваше да избираш състава? С тази идея започнах да играя фентъзи премиърлийг. Вече 4 години участвам, като миналия сезон събрах почти 2000 точки.

Ще се радвам ако мога да помогна на всеки от вас да направи по-добър избор на състава си. Също така ще ви правя съпричастни с интересни истории от люлката на любимата ни игра – Англия. Ще представим новата рубрика в ffstars – Premier Videnov, в която ще имаме възможност да анализираме и дискутираме най-горещите теми в английската висша лига!

Успех и прекрасен сезон на всички!

Последвайте ме в социалните мрежи:

Twitter

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.