Преди рестарта на Първа Лига – част 3

Здравейте отново, фентъзи мениджъри и маниаци! 

Вече показахме всичко ново и интересно при 8 от отборите в Първа Лига, а преди да се захванем със следващите 4 отбора напомняме, че Уайлдкард 2 ще бъде активен веднага след започването на кръга, а именно в 16:30 когато е крайния срок за кръг 21. Първите 2 части може да откриете тук и тук.

Започваме част 3 с отбор на ЦСКА-София при който освен значими напускащи играчи, има и нови попълнения със значителен потенциал от фентъзи гледна точка. Матиас Фаетон бе най-полезен с 2 гола (1 от дузпа) и 2 асистенции. Стражът Димитър Евтимов записа 3 сухи мрежи в минутите, когато бе под рамката на вратата, напомняме че Густаво Бусато е наказан за старта на втория полусезон, наказан е и Марселино Кареасо. Амос Юга, Иван Турицов и Християн Петров бяха титуляри в 5 от 6-те контроли на тима. Отбора бе напуснат от Дюкенс Назон, Брайън Морено и Жираир Шагоян през паузата, а новите попълнения в редиците на “армейците” са 3 – завърналият се в отбора бивш голмайстор на тима от “Българска армия” Фернандо Каранга, нападател (9.5м), Олаус Скарсем, полузащитник (6.5м.), Мартин Стойчев, полузащитник (5м.). Разбира се, на цена от 9.5м. Фернандо Каранга представлява сериозен интерес от фентъзи мениджърите след раздялата с Назон. Най-добре представилите се играчи на отбора от 1-вия полусезон са Густаво Бусато (117т.), Християн Петров (97т.), както и записалите по 88 точки Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц.

Резултатите на ЦСКА-София в контролите:

12 януари: ЦСКА -София 5:3 Литекс
20 януари: ЦСКА – София 0:2 Корона (Киелце)
25 януари: ЦСКА – София 0:1 Трактор
30 януари: ЦСКА – София 2:0 Тренчин
3 февруари: ЦСКА – София 2:1 Бохемианс (Прага)
10 февруари: ЦСКА – София 1:0 Септември (София)

Продължаваме с отбора на Локомотив Пловдив. Евандро Коста се отличи с 2 гола. Димитър Илиев асистира за за най-много попадения – 2. Динко Хоркаш записа 2 сухи мрежи в минутите, когато пази на вратата за “сърфовете”. Димитър Илиев и Ангел Лясков бяха титуляри в 4 от 6-те контроли, като бранителят има и 3 сухи мрежи. След силните игри през есенния полусезон, отборът от “Лаута” беше напуснат от фентъзи машината Джовани Маркес, както и Георги Минчев и Алфа Конте. Играчите отличили се с най-много точки освен тримата изброени (втори, четвърти и пети по точки) са Динко Хоркаш (117т.), Бабакар Дион (75т.) и Хорхе Сигура и Димитър Илиев с по 61т. Цели 5 са новите попълнения в отбора:

Мартин Луков/вратар – 5
Мартин Райнов/полузащитник – 4.5
Владимир Медвед/полузащитник – 5
Йоан Баи/полузащитник – 7
Мичи Нтело/нападател – 6.5

Впечатление прави бившият игра на ЦСКА-София, крилото Йоан Баи, който отбеляза 3 гола и направи 3 асистенции в 23 мача от престоя си при “армейците”. Резултатите в контролите на тима от Пловдив:

13 януари: Локомотив (Пловдив) 2:1 Локомотив (Пловдив) II
20 януари: Локомотив (Пловдив) 2:1 ЦСКА 1948
27 януари: Локомотив (Пловдив) 1:0 Пирин
3 февруари: Локомотив (Пловдив) 2:3 Берое
6 февруари: Локомотив (Пловдив) 0:2 Марица (Пловдив)
9 февруари: Локомотив (Пловдив) 1:0 Етър

Продължаваме със следващия тим от Първа Лига – Крумовград, приятна изненада от есента, с няколко доста впечатляващи играчи, начело с Алекс Колев и Янко Георгиев. В контролите именно Александър Колев, заедно със Серкан Юсеин бяха най-резултатни с по 2 гола. Споменатият Юсеин и Диего Рапосо се отличиха с по 2 асистенции. Полузащитникът Момчил Цветанов записа 1 гол и 1 асистенция. Защитникът Матей Шимич бе титуляр в 5 мача и записа 3 сухи мрежа, а вратартите Благой Макенджиев и Янко Георгиев се отчетоха с по 2 сухи мрежи в минутите, когато бяха под рамката на вратата. Играчите с най-много точки в първия полусезон бяха Алекс Колев (81т.), Янко Георгиев(64т.), Серкан Юсеин и Вячеслав Велев с по 59т. Отборът бе напуснат от Даниел Миланович и Реян Сенжаджи, а новото попълнения в отбора е Матеус Соуса, нападател на цена 6.5м. Резултатите в контролите на отбора:

20 януари: Крумовград 3:1 Кечкемет
24 януари: Крумовград 1:1 Заглебие
26 януари: Крумовград 2:1 Корона (Киелце)
31 януари: Крумовград 2:0 Гол Гохар
5 февруари: Крумовград 2:3 Борац (Баня Лука)
9 февруари: Крумовград 0:1 Марица (Пловдив)

Четъртият и последен отбор в тази част ще бъде колоритния тим на Пирин Благоевград. Юго Комано бе най-резултатен с 2 гола в контролите. Аймен Суда бе най-полезен с 3 асистенции. Максим Ковальов и Марио Кирев записаха по 3 сухи мрежи в минутите, когато бяха на терена. Бранителят Асен Дончев се отличи с 2 сухи мрежи, 1 гол и 2 асистенции. Андрей Йорданов пък бе титуляр във всички срещи. “Орлетата” бяха напуснати от младият бранител Мартин Бачев и чужденците Дмитро Семенив и Данило Кондраков. С най-много точки за Пирин от първия полусезон бяха вратарят Максим Ковальов (99т.), Юго Комано с 55т. и атрактивният халф Аймен Суда (49т.). Новите попълнения са 4:

Лазар Боянов/защитник – 4м.
Асен Дончев/защитник – 4.5м.
Арно Люзайадио/защитник – 4м.
Данило Полонский/полузащитник – 5.5м.

Резултати в контролите за Пирин:

19 януари: Пирин (Благоевград) 1:3 Струмска слава
27 януари: Пирин (Благоевград) 0:1 Локомотив (Пловдив)
31 януари: Пирин (Благоевград) 3:0 Марек
3 февруари: Пирин (Благоевград) 3:1 Локомотив (София)
10 февруари: Пирин (Благоевград) 1:0 Беласица

Очаквайте в утрешния ден – 15.02 и останалите 4 отбора от Първа Лига, надяваме се че информацията е полезна за вас и ще ви помогне да окомплектовате отборите си. Играта предоставена от FFStars може да играете безплатно и да участвате в битката зa игрова конзола най-ново поколение, тук за Apple и тук за Android.

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.