Пламен Крумов е водачът в ELITBET.bg Генерално класиране след кръг 13 във фентъзи Първа лига!

Измина кръг 13 от Първа Лига и фентъзи футбол играта ни! В кръга видяхме “Вечното дерби” между Левски и ЦСКА, завършило с равенство 1:1, както и страхотен спектакъл на “Тича”, в който домакините от Черно Море успяха да стигнат до равенство срещу останалия с 9 играчи на терена Локомотив Пловдив в последните минути на мача, а победно попадение на моряците беше отменено с ВАР много дълбоко в добавеното време. 

Мениджър на кръг 13 е Николай Мирчев с FC Troshevo, постигнал 78 точки, в значително слабо резултатния кръг, причините за това бяха директните мачове на отборите в челните позиции на класирането. Чудесен избор за капитан от Ники и той печели приза “ELITBET.bg Мениджър на седмицата”, както и наградата за победителя.  

В глобалната лига “ELITBET.bg” и битката за PlayStation води Пламен Крумов с 816 точки, добре познат на феновете от изявите си  на Левски, Арда, Славия. Пламен е един от най-постоянните и силни играчи в “FFStars Bulgaria” в последните години, а сега прави поредният си силен сезон. Пламен хвърли ръкавицата към всички фентъзи мениджъри, показвайки, че футболистите никак не са по-слаби играчи във фентъзи игрите от феновете на играта. На снимката е именно Пламен Крумов с екипа на Левски. 

Обзора на кръг 13 започваме с Робърт Мазан, феноменален мач на защитника на Хебър, който с гол и 2 асистенции успя да постигне цели 16 точки. Спас Делев се отличи с гол и асистенция и 14 точки, а Николас Пенев от Хебър записа 12. Другите топ играчи в кръга бяха Джонатан Линдсет (10т.), Роналдо (10т.), Даниел Миланович (11т.), Александър Любенов (10т.), Тони Тасев (11т.), Евандро Коста (10т.), Ивайло Чочев (11т.) и Кайо Видал (11т.). Част от разочарованията в кръга бяха получилият червен картон Хорхе Сегура, както и Оливие Вердон и Бърнард Текпетей, които не взеха участие в победата на Лудогорец с 4:0 срещу Пирин. Дюкенс Назон и Рикардиньо, Уелтън и Майкъл Естрада пък не успяха да увенчаят участието си във “Вечното дерби” с повече точки, като Естрада и Рикардиньо получиха жълти картони останаха само с по 1 точка за кръга.

Кръг 14 ще започне след паузата за национални отбори на 20.10 с мачовете Крумовград – Етър и Локомотив Пловдив – Берое! 


Успех на всички фентъзи футбол мениджъри! 

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.