Промяна на цените на играчи и какво променя това за вас?

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!
Днес станаха и първите промени на цените на играчи. Ето ги и тях:

Това се дължи на силното им търсене на трансферния пазар 🙂 . По този начин цената на играчи, които притежавате и са търсени на трансферния пазар ще повишават стойността на отбора ви. Същото важи и спадането на цената на играчи, само че в обратната посока и вашата обща стойност ще намалява. Ако ще искате да продавате играчи и да ги продадете на печалба, то тогава получавате само 50% от повишението на цената им, като се закръгля до 0,1милион. Пример – цената на Антони Марсиал вече е 7,6, но ако го продавате ще вземете 7,5, а всички, които го купуват сега ще платят 7,6. Ако цената на Марсиал стане 7,7 и вие го продадете ще получите 7,6 за следващият ви трансфер. Ако продавате на загуба, тогава си поемата цялата загуба, в жесток фентъзи свят живеем :). Да бъдете добър играч на трансферния пазар може да увеличи стойността на отбора ви до 105-106 милиона!

Стана факт и първия играч с по-ниска цена – това е вратарят на Ливърпул Алисон, който вече струва 5,9. Причината е контузията му и големият брой изходящи трансфери.

Ще ви информираме и в идните дни какви промени на игращите ще има, като цената може да се променя веднъж на ден. Знаете ли, че има сайтове и инструменти, в които може да видите кога се предвижда да се промени нагоре или надолу цената на даден играч? Именно за това ще помогнем ние в раздела на сайта ни “инструменти”, в които ще споделяме с вас сайтове и техники, които използваме за по-добра информираност и вземане на решения, включително и за трансфери. Други области за анализ са форма на играчите и трудност на предстоящите мачове за защитници и вратари или за атакуващи играчи.

Докато тази информация бъде налична, използвайте анкетата на нашия сайт, за да изявите предпочитанието си за капитан тук. Този път и Стърлинг го има 🙂

p.s. Съвсем скоро ще обявим и предложенията ни за лого на ffstars, като вие ще може да гласувате или да предложите лого, което вие сте направили. Разбира се, имаме специална награда за вас в такъв случай! Това е от нас и ни си струва, че седмицата едва-едва преминава и дори не вярваме, че следващият кръг някога въобще ще дойде.

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.