Обзор на 4-ти кръг и точки на ffstars отбора.

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Измина един вълнуващ и доста резултатен кръг с цели 57 точки среден резултат, което доведе и до доста големи промени в класирането. Изключително радостни сме да обявим и първият “Мениджър на месеца” в ffstars – Boyko Iliev с отбор Tough_competitor и чудовщните 306 точки за 4 кръга! В следващите дни ще обявим и как ще наградим Бойко и по принцип наградата за “Мениджър на месеца”. Класиране на ffstars.com лигата:

Продължаваме с анализа на кръга и отбора на ffstars.com в него. Какво направо най-голямо впечатление? За съжаление това са 2-те седмици без Фентъзи футбол заради националните отбори и честно казано, това не ни кара да се чустваме добре. Кара ни да се чустваме добре обаче резултатната игра в кръг 4. Това беше кръга на нападателите и най-сетне чисти мрежи за Ливърпул и Сити, като водещите играчи Стърлиг и Салах записаха съответно само 3 и 6 точки. Най-добре се представиха Варди (16), Агуеро (16) и Ричарлисон (15) точки. В нападение и полузащите ще отличим още Ейбрахам (13), Боби Фирмино (12), Халер (8) и Оба (9) (с 3 точки повече от Кейн) и Джордан Аю също с 9, магьосника Де Бройне с 13, Тилеманс с 12 и Робинсън от Шефилд Ю с 11 точки (цена 5,3 и си играе като чист нападател). В защита си заслужава да отбележим освен 2-та клин шийта на водачите в таблицата и лондонските Уест Хям и Кристъл палас, които донесоха добри точки на притежаващите ги (най-вече Кели 🙂 ). Най-добър защитник – Масуаку (12!), следват Трент и Вестергаард с 11. Вратар е Фабиански със 7.

Относно отборът на ffstars.com, тази седмица се държахме мъжки и всъщност не направихме нито 1 трансфер, въпреки контузията на Марсиал. До последно избирахме капитан между КДБ и Салах и естествено избрахме този с по-малко точки :). Не може да ни радва и факта, че за трета поредна седмица имаме зелена стрелка и се придвижихме до 221 място в ffstars лигата, въпреки че успяхме да запишем само 63 точки. Ето как се развиха нещата за нас:

В крайна сметка 63 точки не е толкова лошо, като се има предвид, че запазихме трансфер за следващия кръг, като след националните отбори никой не знае какво ще се случи и кой ще се контузи. Изключително доволни сме от първия месец в който има ffstars и сме благодарни на всеки един от вас за вниманието, уважението, приятелството и страстта към играта. Тук сме за да запалим хиляди млади (и не само 🙂 ) българи по ФПЛ, да радваме и запознаваме хората, фенове на Великата Английска Игра.

Очаквайте скоро инфо за първото официално събиране на ffstars.com на 28.09 за откриване на сезона! По-добре късно, отколкото никога 🙂

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.