Класиране във Виртуален фентъзи мениджър – кръг 2!

Завърши и кръг 2 от Виртуален фентъзи мениджър! Изминаха 10 вълнуващи мача (някои не толкова вълнуващи) и интересни класирания, размяна на местата и въобще изключително интересна надпревара и както винаги – в нея има победител! Този път това е Чавдар Захариев с изключително силна игра, спечели първото място с недостижимите 581 точки! Поздравяваме Чавдар за силната и постоянна игра и ще се свържем с него отностно наградата! Като говорим за силно представяне не можем да отминем и Любомир Младенов – Чичонестия, който в последния ден изкърти с 66 точки, но само 7 не му достигнаха за първото място. На 3-то, 4-то и 5-то място са добре познатите ни в играта Даниел Тодоров, Йоан Александров и Миро Узунов! Десетката допълват победителя от кръг 1 – Михаил Крачунов-Батенцето, Влади Николаев, Вълко Милков, който заема най-предно място от екипа на ffstars, Боби Цонев и Иван Кръстилов.Вижте топ 20 след кръг 2:

В отделното класиране от втори до пети кръг води Себастиян Асенов с 284, пред Влади Николаев 283 и Илия Стойков с 276! Пълното класиране вижте Тук.

Към ДЕН 3:

След 3-ти ден от кръг 2 имаше размествания в генералното класиране. Продължава да води Йоан Александров с 536 точки, втори излиза Миро Узунов с 524 и изключително малки разлики в топ 5, следват Себастиян Асенов с 523, Боби Цонев с 522 и победителя от кръг 1 Михаил Крачунов с 521. В топ 10 влизат Чавдар Захариев, както и Бойко Новаков. Вижте топ 25 класирането тук:

В класирането от кръг 2 до 5 води Себастиян Асенов, а в топ 4 са още Александър Асенов, Марко Марков и Влади Николаев в много малки разлики помежду им.

Пълното класиране може да видите Тук:

Днес от 18:30 започват мачовете от ден 4 на Виртуален фентъзи мениджър! Отборите може да селектирате тук:

Норич – Нюкасъл / Челси – Лестър

Започваме точно в 18:30 на живо в Twitch, Facebook и Youtube!

Вижте какво се случи и в предишните 2 дни:

След втори ден на кръг 2 имаше доста интересни изменения в класирането за голямата награда – фланелка на отбор от Висшата лига по избор, ще покажем и класирането от втори кръг нататък, което също носи подобна награда. Във вчерашните стриймове на живо поставихме нов рекорд по гледаемост на мачовете, така че благодарности на всички за участието и приятните моменти заедно. Да се върнем на класирането – Йоан Александров продължава да е водач с 482 точки, този път с чуствителна преднина от 17 точки, увеличена от предишната 1 точка, втори продължава да бъде Михаил Крачунов-Батенцето с 465 точки, а топ 3 затваря супер фентъзи маниака и футболист на хърватския Интер – Боби Цонев! В топ 10 виждаме още правещия фурор от началото на кръг 2 Себастиян Асенов, който е 5-ти, Миро Узунов 7-ми, топ 10 затварят Влади Николаев, Мартин Нашков и Иванин Иванов. В класирането САМО след кръг 2 води Себастиян Асенов пред Александър Асенов, Марко Марков и Влади Николаев затвяря 4-ката. Вижте топ 20 тук:

Пълното класиране вижте Тук.

Предстоят още 3 вълнуващи мача днес, а именно:

Ман Сити – Тотнъм / Шефилд Ю – Кристъл Палас /Арсенал – Бърнли

Запозваме точно в 18:30 на живо в Twitch, Facebook и Youtube!

КЛАСИРАНЕ КЪМ ДЕН 1:

Измина първия ден от кръг 2 във Виртуален фентъзи мениджър! След изиграването на мачовете имаме и разместване в класирането. Водач вече е Йоан Александров, който размени местата си с първенеца от кръг 1 – Михаил Крачунов. Челните места допълват Мирослав Узунов, Тодор Тодоров и Стоян Желязков в ТОП 5, след което идват Юлиан Аспарухов и Боби Цонев на 7-мо място (cmon Citey’ 😉 ). Топ 10 затварят Стоян Стоянов, Божидар Евтимов и Любомир Младенов-Чичонестия. Вижте топ 17 в класирането:

Пълното класиране може да видите Тук!

Днес предстоят още 3 мача от кръг 2, обещава да е доста интересно! Отборите може да селектирате оттук:

Брайтън – Уест Хям / Евертън – Уотфорд /Саутхямптън – Ливърпул

Запозваме точно в 18:30 на живо в TwitchFacebook и Youtube

Успех на всички! 

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.