Обобщение на кръг 3 – Виртуален фентъзи мениджър!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Трети кръг бе изпълнен с интересни моменти и мачове и определено това бе кръга на изненадите! Най-големите такива се получиха на мачовете Норич – Челси и Борнемут – Ман Сити, които завършиха изненадващо с подбеда на домакините! Разбира се, имаме промени във виртуалното класиране на отборите, както и промени в генералното класиране на Виртуален фентъзи мениджър и победител за кръг 3 с награда от ffstars! Всички резултати може да видите тук: https://ffstars.com/2020/05/09/gw3-results/, а видеото от тях в нашите канали в Twitch, Facebook и Youtube! Имахме изключително интересни дискусии и гости в студиото, някои от тях бяха Валентин Димитров и Самуил Маринов, които за наша радост участват в играта от самото ѝ начало. Получи се най-доброто предаване на ffstars досега откъм качество на стрийминг и звук, което ни дава още повече енергия и ентусиазъм да развиваме играта! Обобщено резултатите от кръг 3 изглеждат така:

Уулвс – Бърнли 1:1 (завършил също 1:1 в реалния мач от кръг 3); Уотфорд – Уест Хям 1:0 (1:3); Ливърпул – Арсенал 3:1 (също 3:1); Борнемут – Ман Сити 2:1 (1:3); Ман Юнайтед – Кристъл Палас 3:0 (1:2); Брайтън – Саутхемптън 0:0 (0:2); Шефилд Ю – Лестър 0:2 (1:2); Тотнъм – Нюкасъл 2:1 (0:1); Астън Вила – Евертън 0:0 (2:0); Норич – Челси 1:0 (2:3).

Дрийм тийм отбора за кръга е следния:

Играчи на кръга са Меси (:D) Лингард и Джейми Мадисън с по 16 точки и 2 отбелязани гола в мачовете им, следвани от Сон, Линдельоф и Фирмино с 13. Най-избираните капитани в кръг 3 са Хари Кейн, който беше капитан на внушителните 80% от играчите, Варди 73%, Рашфорд 63%, Хименес 61% и Кун Агуеро с 60%.

Виртуалното класиране след трите кръга в ffstars Виртуален фентъзи мениджър изглежда така:

  1. Ливърпул 9 точки 8:3
  2. Ман Юнайтед 7 точки 7:2
  3. Тотнъм 7 точки 6:1
  4. Борнемут 6 точки 6:3
  5. Лестър 6 точки 3:1
  6. Ман Сити 4 точки 3:2
  7. Евертън 4 точки 5:5
  8. Челси 4 точки 3:3
  9. Уотфорд 4 точки 3:3
  10. Арсенал 4 точки 3:4
  11. Кристъл Палас 4 точки 2:4
  12. Астън Вила 4 точки 2:5
  13. Бърнли 3 точки 2:2
  14. Нюкасъл 3 точки 2:3
  15. Уест Хям 3 точки 1:3
  16. Норич 3 точки 1:3
  17. Саутхемптън 2 точки 2:3
  18. Брайтън 2 точки 0:1
  19. Уулвс 1 точка 1:4
  20. Шефилд Ю 1 точка 0:5

В класирането за трети кръг наградата спечели Живко Райков, който успя да събере 286 точки, забележете само с 1 повече от Владимир Петров, който записа второ място с 285. Топ 5 за кръга затварят силно игралите Мартин Нашков, Николай Христов и Трендафил Димитров. Разликата между първия и десетия в класирането е само 9 точки, тоест по-малко от точка между участниците в топ 10! Това е наистина невероятна и интензивна битка за короната в кръг 3! Искаме да поздравим Живко Райков за победата и ще се свържем с него, за да му вземем размер за наградата ;). Поздравления Живко, пълен напред и успех в играта до края!

В генералното класиране води изключително постоянния и присъстващ в топ 10 – Любомир Младенов-Чичонестия! Той събра недостижимите 849т., като за първи път разликата между първия и втория (Даниел Тодоров) е цели 9 точки, на трето място е също много силен и постоянен играч в лицето на Иван Кръстилов с 828 точки (21 зад първия). 4-то място делят Чавдар Захариев и Мартин Нашков с 827т., 6-ти е добре познатия ни Михаил Крачунов-Батенцето с 826т., а топ 10 затварят Йоан Александров, Себастиян Асенов, Вълко Милков и Ангел Ангелов! Нашият гост коментатор и талантлив български футболист продължава да е в подножието на топ позициите – 11-то място с 818 точки.

Пълното класиране може да видите Тук!

В отделното класиране от втори до пети кръг ще обявим в петък, преди началото на кръг 4! Не че сами не може да сметнете, но нека вдигнем градуса на напрежението :).

В петък 15.05 от 18:30 започва следващия кръг 3 от Виртуален фентъзи мениджър, ето и програмата:

Бихме искали да поставим акцент на няколко мача, разбира се започваме с дербито на кръга – Арсенал – Тотнъм, като шпорите се предсавят отлично от началото на играта и са на второ място в класирането със 7 точки. Други интересни двубои със сигурност ще бъдат Саутхемптън – Ман Юнайтед, Евертън срещу изключително слабо представящия се Уулвс, както и Бърнли – Ливърпул, мърсисайдци са безепелационни лидери в таблицата, единствения отбор с пълен актив точки, Бърнли пък имат 3 равенства от 3 мача до момента. Вижте и как завършиха мачовете в реалния кръг 4 от Висшата Лига:

След като вече има цялата тази информация, отборите си за кръг 4 може да селектирате ТУК (сряда 10:00 ще ги отворим).

Ще направим мачовете малко по-кратки, като вече ще изберем опцията “extended” (разширен репортаж), а не както досега почти целия мач. Това означава малко по-кратки стриймове отколкото досега, също така ще поставим настройки “positive” (позитивни) на тактиките на всички отбори за кръг 4, това е едно ниво над сегашния “standard” и едно ниво под “attacking”. Целта е освен повече голове да стимулираме да се избират повече атакуващи футболисти от играчите :).

Както вече знаете, наградите са много, тениска на ffstars за победителите в кръг 1 до 5, както и 2 фланелки на отбори от Висшата Лига по избор – една за победа в генералното класиране и една за победителя от кръг 2 до 5. И пак ще отбележим, не играем за наградите, а за забавление и слава, разбира се :). Който спечели играта ще остане завинаги в историята като първи шампион във Виртуален фентъзи мениджър в България.

Играли досега или не – не може да си позволите да пропуснете и кръг 4. Играта е все по-интересна, дискусиите и гостите в предаванията на живо си заслужават да отделите времето си и да гледате поне 1 мач с нас, а след това става пристрастяващо! Играй в кръг 4 от ВИРТУАЛЕН ФЕНТЪЗИ МЕНИДЖЪР Тук

Цялата информация и правила относно играта имаме на сайта ни www.ffstars.com, както и на Facebook страницата ни, Twitter, а видеата може да гледате каналите ни в Twitch и Youtube

Успех на всички и нека най-добрият и постоянен фентъзи футбол маниак победи!

This image has an empty alt attribute; its file name is logo_ffstars_hor-4.png

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.