Стартира ffstars виртуален фентъзи мениджър!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! В дните, които няма футбол стартираме нашия виртуален фентъзи мениджър! Ще предоставим възможност на всички да играем виртуално чрез Football Manager 2020 (не е нужно да го имате инсталиран), да трупаме точки, печелим награди и най-важното – да се съревноваваме с нашите приятели и фентъзи съперници. Шеговитото заглавие на надпреварата е “Кой ще вземе короната”. Ако много бързаш – Тук можеш да нагласиш отбора си за първите мачове от кръг 1! Ето и правилата на играта:

За всеки кръг ще пускаме пълните 10 мача от Висшата Лига, както са минали в реалния сезон на Висшата Лига. Ще обяваваме стартовия час за всеки мач и вие ще имате възможност да го гледате на живо в нашия канал в Twitch, представяме ви демо видеото:

Watch Демо видео за ffstars fantasy manager! from ffstarscom on www.twitch.tv

Обещаваме да ти предоставим интересен коментар на мачовете и още по-интересни гости от българския ТВ ефир, футболисти и други фентъзи футбол маниаци. Отборите ще се избират от нашия сайт www.ffstars.com, правилата и точко образуването е точно както на fantasy.premierleague.com. Има и някои съществени разлики:

  1. За всеки мач ще може да избираш 5 играчи, независимо на какъв пост и брой играчи от един отбор без да има бюджет, тоест избираш си 5 играча без ограничение.
  2. За всеки мач ще предоставим стартовите 11, от които да селектираш.
  3. След всеки кръг ще публикуваме победителя за кръга и водача в генералното класиране
  4. Всеки мач ще има краен срок за избор на отбор – 1 минута преди да започне прякото предаване на мача в Twitch, след това няма да може да се създава отбор за съответния двубой.
  5. Точките ще се дават според правилата на fantasy.premierleague.com за всички играчи в мачовете, след всеки мач ще публикуваме информация за точките на всеки един играч. Бонус точките идват от рейтингите след края на мача от Football Manager 2020 и се разпределят 3, 2, 1 от играча с най-висок рейтинг към тези с по-нисък.
  6. Допълнително се селектира капитан (точките му се удвояват), като той трябва да бъде един от 5-мата избрани играчи. Ако капитана е различен от 5-мата избрани играчи, то ще играеш без капитан за този мач.
  7. Смени ще се правят при червен картон на защитник и при контузия. При червен картон – сменя се атакуващ халф, ляво крило, дясно крило, централен халф в тази последователност и влиза защитник. При контузия на полеви играч и невъзможност да продължи се избира играч на същия пост от резервната скамейка, който да го замени.
  8. Изпълнителите на статичните положения в играта са както в реалния футбол, виж ги Tук

Играта ще стартира на 22 април от 18:30. Ще се изиграят първите 5 кръга от Висшата Лига, общо 50 мача! Пълната програма виж Tук. Всеки кръг се отваря 48 часа преди излъчването на живо на първия мач от кръга.

Ще има и награди, които да направят надпреварата още по-интересна:

  1. За победителя във всеки кръг – тениска на ffstars, специална лимитирана серия за играта ffstars manager.
  2. За победителя в генералното класиране – фланелка на любимия отбор от Висшата Лига.

Играта започва в сряда 22.04 от 18:30 с първите 2 мача, които ще покажем пряко! Тук можеш да нагласиш отбора си за първите мачове от кръг 1!

Нека най-добрия и находчив фентъзи футбол маниак победи!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.