Класиране във ffstars виртуален фентъзи мениджър!

Завърши кръг 1 от Виртуален фентъзи мениджър! Изключително интересна и конкурентна игра, в която имаме победител с награда тениска на ffstars – Михаил Крачунов, който успя да събере рекордните за кръга 335 точки и с изключително постоянна игра спечели първото място. Топ 3 допълват Йоан Александров с 327 и Юлиан Аспарухов с 321. Вижте и топ 30 след кръг 1:

Пълното класиране и резултата на всички участници може да видите Тук:

Кръг 2 ще започне на 01.05 от 18:30, очаквайте подробности относно втория кръг на играта!

Ден 4 от Виртуален фентъзи мениджър на ffstars!

Продължава оспорваната борба за короната! Вижте топ играчите след изиграване на 4 дни (8 мача):

В класирането отново поведе водача след ден 2 – Михаил Крачунов с 265 точки, в топ 3 го преследват Стилян Кръстев и Даниел Тодоров с 259 и 258 съответно. В топ 10 виждаме Стоян Желязлов и Огнян Караиванов, които заемат 4-то място и 5-то място, както и изключително постоянният Иван Кръстилов на седмо. Разликата между 1-во и 10-то място е само 19 точки и надпреварата продължава да е изключително интересна!

Пълно класиране след ден 4 вижте Тук

Очаквайте ден 5 днес от 18:30, по twitch!

Класиране от предишните дни:

Ден 3 на виртуален фентъзи мениджър измина!

Ето и ТОП играчите след изиграване на 3 дни (6мача):

Стилян Кръстев повежда в класирането с 207 точки, непосредствено пред постоянния Иван Кръстилов, който не излиза от ТОП 5 и на 3-то място е панелистът в ffstars и номер 2 във вечната ранглиста на ffstars – Валентин Димитров. Първенеца след ден 2 Михаил Крачунов се задържа в топ 10 на 8-мо място. Пълното класиране вижте Тук:

Очаквайте ден 4 днес от 18:30, по twitch!

Класиране от предишните дни:

Това е класирането на топ 30 играчите във Виртуален фентъзи мениджър след ден 2 и изиграни 4 мача. След първия ден открихме малка грешка в класирането, идваща от минуса на Салах, но коригирахме всичко и сега класирането е обновено! След ден 2 на кръг 1 водач в класирането е Ivan Krastilov със 150 точки, пред набралия скорост Mihail Krachunov със 147 и Ivan Vasilev 146. От първия до десетия (Боби Цонев), който продължава да е преди брат си Ради в класирането, има само 11 точки разлика! Cmon’ Citey! Позициите от 1 до 30 пък са с 19 точки разлика.

Пълното класиране може да видите Тук

Обобщението от кръг 1 (не са отбелязани корекциите).

След изиграването на първите мачове, водач в класирането е minchev25@**** (нямаме право да публикуваме имейла, но си е написал името на кирилица и не излиза коректно) със 104 точки, пред добре познатия във фентъзи средите Димитър Атанасов (номер 1 в България за 2019 година) и Петър Панайотов с по 98. Топ 26 може да видите на снимката, а по-долу има линк към пълното класиране.

Класирането на всички участници след ден 2 и първите 4 изиграни мача може да видите Тук

Успех!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.