Нови фентъзи футбол игри за Английската Висша Лига!

Нови фентъзи футбол игри за Английската Висша Лига! 

Българският букмейкър Палмс Бет е първият в България, който стартира всекидневни фентъзи футбол игри за Английската Висша Лига с реални средства и възможност за печалба от участниците. Фентъзи футбол секцията в сайта на Палмс е в партньорство с фентъзи футбол платформата ffstars, която освен че създаде фентъзи играта за Българското футболно първенство (FPL Fantasy Manager) e и най-голямата фентъзи футбол общност на Балканите. В ffstars турнирите участват едни от най-добрите фентъзи футбол играчи в България – Валентин Димитров, Емил Манчев, Младен Грозев и още стотици от най-добрите български мениджъри, около които тепърва ще се шуми!

Ако все още не знаеш какво защо фентъзи футбола напоследък добива популярност, ще споделим накратко – това е игра, в която участниците са мениджъри на виртуални футболни отбори, в които те избират своите играчи от реално футболно първенство с определен виртуален бюджет, а резултатие се определят от реалния резултат от мача, в който избраните футболисти участват. Един кратък пример – имаш в отбора си Рахийм Стърлинг, който вкарва гол срещу Арсенал в изминалия кръг – ще получиш точки и за 90-те изиграни минути от Стърлинг и за гола, който той отбеляза. Така всеки един мач става много по-интересен. 

Палмс Бет и ffstars предлагат изключително лесен интерфейс за игра 
само в 3 стъпки: 

1. Избери вид турнир, в който да играеш. Тук ( www.palmsbet.com/bg/fantasy

2. Селектирай играчите си 

3. Влез в профила си/регистрирай се тук ( www.palmsbet.com/bg/fantasy) и още по време на мачовете ще може да следиш как се движиш ти спрямо останалите 
участници в турнира. 

Започва се сряда вечер (24.06) с мача Ливърпул-Кристъл Палас

Ако все още не си играл фентъзи футбол и не си част от фентъзи футбол революцията- опитай, очаква те изключително вълнуващо преживяване. Имаш предчуствие, че Бруно Фернандеш ще направи повече точки от Кевин Де Бройне, или че Хари Кейн ще направи повече точки от Салах? Покажи, че си най-добрия мениджър и събери повече точки от твоите приятели, така ще разберете кой е по-добрия футболен мениджър. 

Съвместните планове на Палмс Бет и ffstars не спират дотук – още от следващия сезон ще стартира сезонната игра за Английската Висша Лига с рекорден в историята на фентъзи футбол игрите в България награден фонд! Новото първенство на острова ще стартира на 12 септември, а самата игра очаквайте още през август! 

Успехи и много забавления на всички настоящи и бъдещи фентъзи футбол маниаци! При от фентъзи футбол революцията!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.