Фентъзи първа лига се завръща за новия сезон!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Остават броени дни до началото на Българското първенство по футбол и Фентъзи Първа Лига се завръща с подобрения и нова визия! Фентъзи футбол играта можете да играете или изтеглите приложението ТУК. Платформата и софтуерът са вече собственост на българската фентъзи футбол компания ffstars, която е и най-голямата фентъзи футбол общност на Балканите!

Потребителите вече ще имат възможност да:

1. Изграждат своя отбор с добре познатия на много фентъзи играчи бюджет от 100м и цени на играчите между 4м и 13м.

2. Да избират свободно измежду всички валидни схеми на игра.

3. Да разчитат на 4 резерви, които да могат да бъдат подреждани по същия начин като в добре познатата ни фентъзи игра за английската висша лига (FPL)

4. Да печелят реални средства само защото разбират от футбол! 

Все още не знаеш какво е фентъзи футбол? Това е футболна игра, в която участниците изпълняват ролята на мениджъри на виртуални професионални футболни отбори, избират си играчи измежду реални футболисти от дадено първенство и получават точки, базирани на реалното представяне на тези футболисти в мачовете от първенството. За победителите има много и разнообразни награди от тениски на любимия отбор, футболни топки, до билети за Европейското първенство по футбол. А дали разбираш повече от всеки друг фентъзи играч?

Ще успееш ли да вземеш парче от тортата или твоите приятели ще се представят по-добре от теб? Предстои да разберем ТУК!

Екипът на ffstars!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.