Отбор на ffstars.com за кръг 1.

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Остават по-малко от 3 часа до крайния срок за определяне на състава! Ние сме в състав Петър Виденов, Юлиан Аспарухов, Илиан Петров и Валентин Димитров и заедно стигнахме до избора ни за кръг 1.

Нямаме време да изпадаме в лирични отколнения, но със сигурност ще ви дадем аргументи защо точно този състав! Спряхме се на схема 3-4-3, разчитаме на резултатен кръг 1.

Вратар: Ник Поуп! Вижте статистиката му от сезон 2017/2018 с 11 чисти мрежи! През миналия сезон не игра заради контузия, но сега ще има възможност да покаже класата си. Избирахме между Поуп, Хендерсън и Гън (всичките 4,5 млн), като се спряхме на този с най-добър предишен резултат. Резерва – Уудман, няма да разчитаме на него.

Защитници: Трент и Ван Дайк (нямахме още 0,5 за Анди Робъртсън), но и Ван Дайк ще свърши работа (4 гола и 4 асистенции миналия сезон). Зинченко – искахме защитник от Ман Сити с атакуващ потенциал, при Менди контузен, Делф и Данило – продадени, Зинченко е добър вариант, ако Пеп (“любимия” мениджър на фентъзи футбол играчите”) не реши да пуска Кансело ляв бек. По-скро не. Картинката (резерви) допълват Рико и Лундстрам на символична цена – 4млн.

Полузащитници: Мо Салах. Без да се аргументираме. Капитан (има играчи, които ще го направят и трипъл капитан 🙂 ). Нямаме достатъчно сигурна информация за нападателите в Ман Сити, затова ще си вземем халфове. 2 броя – Бернардо Силва и Кевин Де Бройне. Първият ще бъде крило в отсъствието на Сане (Пеп, не прави иновации, благодатим ти), а Де Бройне е просто Кевин Де Бройне, здрав и отпочинал и на цена 9,5! Взимаме го! Четвърти халф за сумата от 6,5 ви взехме Айозе Перез (14 гола миналия сезон), благодарности към хората от фентъзи премиер лийг сайта, че Перез е полузащитник! Очакваме точки. Резервен полузащитник – Дендонкер (4,5).

Нападатели: Чудите ли се защо нямаме полузащитник от Борнемут (например Фрейзър 🙂 )? Не ни стигнаха парите. За сметка на това имаме нападател от Борнемут – Джош Кинг (6,5). Направо да отсъждат 2-3 дузпи за Борнемут, Джош ще отбележи поне едната. Следващият нападател е Уесли. Да, Уесли от Астън Вила. Очакваме някой да влезе в обувките на Тами Ейбрахам от миналия сезон и да вкарва за Вили във ВЛ. Дали ще е Уесли или Коджа, по-вероятно да започне Уесли (с този прайс таг, няма как да е иначе). Хазарт ли е купуването на Уесли? Най-вероятно да, ще видим! И накрая искаме да представим последния ни нападател – Хари Кейн, вице капитан. Защо Хари? Защото е здрав и защото бележи! Миналия сезон прекъсна поредицата от 4 сезона във ВЛ с над 20 гола и сега определено ще иска да се върне в територия 20+. С Ло Селсо, Ндомбеле и оставането на Ериксен – нямаме търпение да разберем. И така – Хари.

Успех и късмет на всички! Нека това да бъде сезон, който да запомним! Последвайте ни в социалните мрежи!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.