Лъчезар Балтанов и Християн Василев в борба за най-добър мениджър

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!
Измина и втори кръг на фентъзи футбол играта за българското първенство. След като Тодор Неделев, освен че беше топ играча след кръг 1 с 13 точки (гол и асистенция), той беше и водач в генералното класиране измежду над 17 000 други мениджъри! Какво брилянтно представяне само беше това от Тодор Неделев! И ако си мислите, че случайно някой от играчите от първенството е попаднал там, направо няма да повярвате какво се случи след кръг 2 – начело са ДВАМА футболисти с равен брой точки – Лъчезар Балтанов от Ботев Пловдив и Християн Василев от Берое, които събраха рекордните до момента 152 точки. В топ 10 продължават да бъдат още двама футболисти от родното първенство – Тодор Неделев е 5-ти, а Емил Мартинов – 10-ти.
Втори кръг в първенството не донесе големи изненади, топ играч в кръга стана Матиас Курьор с фамозните 21 точки, след като отбеляза хеттрик в мача срещу Етър. Други по-сериозни постижения имаше от Сисиньо с 15 точки (отбелязан гол и суха мрежа), както и много футболисти с 10 точки – Християн Василев, Паулиньо, Исмаил Иса, Лукас Салинас и Мавис Чибота.
Фактът, че професионалните футболисти окупират челните места, разбира се, ще подейства мотивиращо на нас феновете и сме готови трети кръг вече някой от нас да излезе начело в генералното класиране! Първата стъпка е направена – играчът с най-много точки за кръг 2 е Илко Близнаков с 94, беше изключително близо да пробие немислимата граница от 100 точки за 1 кръг! Поздравления на Илко за неговото бомбастично представяне!

Трети кръг обещава да е още по-интересен – започва в петък, 21 август от 20:00 с мача Локомотив Пловдив – Славия, което означава, че може да направиш своя отбор до 1 час преди мача. Ако все още не си играл ffstars Bulgaria фентъзи мениджър, в няколко лесни стъпки можеш да започнеш и да се присъединиш към над 17 000 българи, които вече се съревновават помежду си. Страницата на играта във facebook можеш да харесаш и последваш тук, а самата игра да играеш на www.fplfm.bg или да изтеглиш приложението за Аndroid или iPhone. Играта е предоставена от ffstars Bulgaria (www.ffstars.com), компанията която в последните години развива фентъзи футбол игрите в България и която кани всички футболни фенове да се включат във Фентъзи футбол революцията!
Юлиан Аспарухов,

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.