Очарователно женско присъствие в подкастите за фентъзи футбол!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!
С развитието на сезона изискванията на мениджърите, играещи ffstars Bulgaria се повишават и съвсем естествено следващата стъпка на компанията е да върне на екран подкаста за българското първенство. За щастие на цялата фентъзи футбол аудитория ffstars успя да установи контакт с очарователната Лилия Лозанова (@llozanova в instagram), която има чудесни постижения през сезона в ffstars Bulgaria и се съгласи да участва и да дава своето експертно мнение по фентъзи футбол въпросите. Тя и водещия Юлиан Аспарухов от ffstars успяха да запишат първото видео от серията подкасти.
 

Оказа се, че Лили е фенка на Левски и въпреки това не избира играчи от отбора на сините от суеверие и акцентира на играчи от другите топ отбори в България.
Тя също така ще се включи в рекордната фентъзи игра в историята на България с 20 000 лева награден фонд! Наградата за първия е 10 000 лева и Лили ще се бори с останалите участници, за да я спечели. Към играта може да се приесъедините ТУК

Успех на всички в битката за голямата награда, първите 100 места осигуряват парче от наградния фонд. Очаквайте през следващата седмица Лили и Юлиан да направят подкаст, който този път ще бъде излъчван на живо и ще акцентира на подготовката за Голямата Сезонна Игра и битката за 10 000 лв.
Екипът на ffstars Bulgaria!

 

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.