Най-голямата българска ФПЛ лига е тук!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!
Безплатната сезонна игра на ffstars за сезон 20/21 вече е тук! Искаме да благодарим на всички участници от предишния сезон и цялата фентъзи футбол общност в България за невероятните мигове, които изживяхме през миналия сезон! Със сигурност можем да кажем, че това беше най-голямата фентъзи лига в Българяи и за новия сезон ще се постараем да бъде още по-силна и многобройна! Битката в изминалия сезон беше ожесточена и накрая двама участници бяха с равни точки – Деви Симеонов и Бойко Илиев, като Деви спечели наградата на ffstars заради по-малко направени трансфери, след 38 кръга 2-ма участници с равни точки звучи почти невъзможно, но бе факт. Видеото с победителя Деви Симеонов вижте тук:

За новия сезон ffstars ще предостави още по-атрактивни награди, подкаст или лайвкаст преди всеки кръг, както и ще предложи ценна информация за новите играчи в ФПЛ. Ето и наградите:

  1. Sony Playstation5 с FIFA включена в комплекта + тениска на ffstars
  2. Оригинална фланелка на любимия английски отбор
  3. Топка Nike на Висшата Лига

4 до 10 място – комплект артикули на ffstars (тениска, шапка, значка и други изненади)
Участието в играта е напълно безплатно и всеки един мениджър ще може да се включи тук:
https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fwow4v
За да може да участваш в разпределението на наградите е необходимо да харесаш страницата на ffstars във фейсбук тук, както и да се присъединиш към групата ни за Фентъзи футбол тук. Крайният срок за участие е краят на Кръг 19 – всеки присъединил се в лигата и изпълнил условията до тогава ще има възможност да спечели голямата награда! (ВАЖНО! ffstars си запазва правото да откаже награди на хора, присъединили се след крайния срок и/или не отговарящи на условията за участие.)
Висшата Лига на Англия стартира на 12 септември, а с това започва и ФПЛ играта, в групата и страницата на ffstars можеш да следиш всичко по-интересно в света на Фентъзи Висшата Лига. Едно е сигурно – ще се забавляваме с ffstars.com много през целия сезон, очакват ни интересни коментари и живи предавания с Петър Виденов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Валентин Димитров, Юлиан Аспарухов и разбира се, някои от ТОП играчите в България!
Успех на всички и нека най-добрият мениджър победи!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.