ffstars Live Cast преди кръг 6 във Висшата Лига!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!
Преди кръг 6 от Висшата Лига в ffstars записахме отново на живо, като този път приготвихме за вас абсолютен Dream Team! Водещ бе Самуил Маринов, а гости бяха един от най-добрите БГ играчи за всички времена – Младен Грозев, който за първи път се появи в podcast посветен на Висшата Лига! Другите двама гости бяха българския Кевин Де Бройне – Борислав Цонев и традиционно участващия в подкастите – Юлиан Аспарухов. Класирането на тримата във вечната класация на ffstars може да видите тук: www.ranking.ffstars.com . Видеото oт Live Cast-a може да гледате тук:

В общи линии ни очаква интересен кръг, в който в последния момент разбрахме за контузията на Хамес Родригез, както и неясното състояние на Кевин Де Бройне и Джейми Варди, предстои да видим дали някой от тях ще бъде титуляр!
Участниците в подкаста се обединиха на 100% около следната теза – Мо Салах капитан този кръг и никаква алтернатива, той игра само 60 минути срещу Аякс и е готов да изиграе пълен мач у дома срещу Шефилд Юнайтед! Изключително добра е ситуацията за Хари Кейн, който не игра нито една минута в Лига Европа и сега сме сигурни, че от Бърнли са доста притеснени от този факт! Come on, Harry! 🙂
Завършваме с брутално добра новина за феновете на Ман Юнайтед – има вероятност Хари Магуайър да пропусне двубоя с Челси! И отново Come on, Harry!
Екипът на ffstars Bulgaria!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.