Боби Цонев е гост в подкаста за Първа Лига!

Време е паузата за национални отбора да изчезне за следващите 5 месеца и отново да се наслаждаваме на любимия си клубен футбол и фентъзи игри.
Завръща се и подкаста на ffstars.com преди поредния кръг в Първа Лига, 13-ти подред. Въпреки непрекъснато нарастващите бройки на заразени футболисти с корона вирус и отложени мачове, фентъзи платформата успява да организира кръговете и да съдейства на участници, за да могат да окомплектоват отборите си. Смело може да се твърди, че това е най-непредвидимия и необичаен сезон във фентъзи футбола!
В следващия подкаст на ffstars преди кръг 13 ще има специален гост – футболиста на Левски и фентъзи футбол легенда в България – Борислав Цонев, който ще прави компания на водещия Юлиан Аспаруйов и гост-анализаторът – очарователната Лилия Лозанова. Очакваме интересна дискусия, анализ и информация за предстоящия кръг, както и инфо докъде е Боби с възстановяването от контузията. Той самия все още държи рекорда като играч в ffstars Bulgaria с 3 гола и 1 асистенция в един двубой, докато защитаваше цветовете на Берое.
В предстоящия кръг се очаква да има отложение мачове, двубоите Лудогорец – Ботев и Берое – Монтана вече са отменени, докато по всяка вероятност Вечното Дерби ще се играе, въпреки големия брой играчи, основно на Левски болни от covid19.
Подкаста стартира в петък 20.11 (петък) от 15:00 на живо 🕰 🎬
Въпросите си към тримата може да задавате като коментар в страницата на ffstars във фейсбук ТУК.
Можете да гледате на живо и в YouTube и Twitch
Или страницата на ffstars във фейсбук.
През нея може да следите всички новини, ъпдейти и въобще цялостната картина във фентъзи игрите за българското и английското първенство!

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.