Старт на втори полусезон в ffstars Bulgaria!

Неусетно измина зимната пауза в родния шампионат и само броени дни ни делят от старта на втората част от първенството. Тя ще стартира с мача Ботев – Арда на 12.02 (петък) от 17:30! Разбира се покрай Първа Лига ще стартира отново и фентъзи играта за любителите на българския футбол, а от ffstars Bulgaria обещатават ударен старт за родните фентъзи футбол играчи!
В сряда (10.02) ще се състои първият за втория полусезон подкаст на живо от 16:00 в платформите на Facebook, YouTube и Twitch (кликнете върху предпочитната от вас и я последвайте, ще получите нотификация за живото предаване). Гости на водещия Юлиан Аспарухов ще бъдат силно представящият се фентъзи маниак Павел Кръстев, както и очарователната спортна фенка и фентъзи звяр – Лилия Лозанова! Тримата ще направят анализ на всичко по-интересно преди подновяването на шампионата – а именно входящи и изходящи трансфери, както и резултати и най-добре представящите се играчи в контролите. Друга дискутирана тема ще бъде предстоящото използване на Уайлдкард за втория полусезон в игрите на ffstars Bulgaria.
Нека очертаем и моментното класиране в безлатното приложение на ffstars Bulgaria (можеш да го изтеглиш за Android или iPhone, или пък да посетиш www.fplfm.bg). Разбира се и там има награди за победителите – футболни фланелки, билети за мачове, фенски артикули и други изненади. Ето и как изглежда битката и класирането в играта след кръг 16, в което Румен Георгиев към момента е номер 1:

Докато при “Лигата на професионалистите” (с код ligapro можеш да се присъединиш към нея) в която фентъзи мениджърите се включват в битка срещу футболисти като Борислав Цонев, Тодор Неделев, Живко Атанасов, Лъчезар Балтанов има следното класиране към момента, Георги Станчев води с 15 точки пред втория Ники Димитров:

В сезонната игра на ffstars с награден фонд 20 000лв, където 443 отбора се борят за първата награда от 10 000лв, класирането е следното, към момента 11,5 точки решават къде ще отидат първата награда:

Присъединете се към общността на ffstars.com или блога за новини и ъпдейти blog.ffstars.com и станете част от десетки хиляди фентъзи футбол маниаци в България! Успех на всички!
 

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.