Какви играчи имат топ 250 мениджърите в кръг 1? Ъпдейт 🙂

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Попаднахме на интересна информация и статистика, а именно какви са играчите на топ 250 ФПЛ мениджърите за всички времена. По-нататък през сезона в раздела на сайта ни “инструменти” ще обясним как се определят тези 250 топ мениджъри, за нас действително това е мега интересно. Ето и линк към източника и начина на ранкиране. Като разбрахме какви хора участват в тази игра, за една бройка щяхме да се откажем от по-нататъчно участие, но засега решихме да останем. Нека прегледаме въпросните играчи:

Вратари: Ник Поуп и Мат Райън

Защитници: Върджил Ван Дайк, Аарън Ван Бисака, Люка Дин, Мартин Кели и Джон Лундстрам

Полузащитници: Мо Салах (кой ли си е мислил, че без него ще минем), Рахийм Стърлинг, Леандър Дендонкер, Антони Марсиал и Айозе Перез.

Нападатели: Мейсън Грийнууд, Хари Кейн и Диого Жота.

Интересно, нали? Прегледахме играчите на нашите ffstars панел контрибютъри (допринасячи). В таблицата води Валентин Димитров с 83 точки, Юлиан е с 81, ffstars отбора с 80, Илиан е със 70, Пепи – 64. Не особено силен старт, но да видим какво предстои.

Най-често в съставите на тези 5 отбора виждаме Перез и Лундстрам (4 пъти), следват Салах, Кейн и Дендонкер с 3, Ван Дайк, Ван Бисака, Поуп и Кели (2). С по 1 са Марсиал, Жота, Дин, Стърлинг и Грийнууд. Липсва Мат Райън. Това със сигурност е знак за нас да анализираме и работим по-добре. Вие кой от въпросните играчи бихте си привлекли в следващият кръг?

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.