Преди кръг 2 – отборите на ffstars панелистите

Валентин Димитров

История на представянето на Валентин, тук.

За мен първата седмица и моите 83 точки не бяха нито кой знае колко добър, нито много лош резултат. В крайна сметка обаче тази игра е маратон, а не спринт, така че специално за първата седмица броя всеки резултат, с който не изоставам твърде много, като добро начало. Скритото ми оръжие Ainsley Maitland Niles (1% ownership преди началото на GW1) се справи блестящо, но от друга страна късметът определено не беше на моя страна (а и на страната на доста други играчи) от гледна точка на защитата на ливърпул, и фактът, че едно след друго се случиха две невероятни събития. А именно, първо в началото на мача с Норич титулярния вратар и може би най-добър вратар в света към момента – Алисон – се контузи нелепо за няколко седмици. А говорейки за нелепо, няколко дни след това резервният вратар Адриан, който тъкмо навлизаше в добра форма, беше атакуван и контузен от фен след края на мача за суперкупата (https://www.youtube.com/watch?v=M01rn4li470) 😀 Изводът от всичко това е, че като притежател на 2ма скъпи защитници на ливърпул вариантът те да трябва да играят срещу Саутхемптън с 3-тия си вратар поради контузии със сигурност не ме изпълва с увереност. Да се надяваме, че някоя и дружа инжекция ще закърпи положението с Адриан поне тази седмица!

Отбора:

Поглеждайки напред, първата седмица на сезона често е добър момент за запазване на  трансфер. Това мисля да направя и аз. Имаше вариант, в който да продам Моура за Марсиал, но той бързо отпадна след странно бързото покачване в цената на Марсиал (още преди мача за суперкупата, и не отговаряйки на предвижданията). Така, че за мен остава само да изгледам още няколко мача и да преценя какви промени мога да направя с 2 трансфера за Gameweek 3. 

Прогнози за кръга: 

Играч с най-много точки: Рахим Стърлинг

Играч с цена 8 или по-ниска с най-много точки: Трент Александър-Арнолд

Играч, който да пропуснем през този кръг: Всеки играч на Тотнъм.

Петър Виденов

История на представянето на Петър, тук.

В миналия кръг не се представих толкова добре, колкото очаквах. Събрах 64 точки, което е по-малко от средното за кръга…

Но както се казва „началото никога не е лесно“. Изненада ме, че Бернардо Силва не игра за Манчестър Сити. Впечатли ме и огромната победа на Манчестър Юнайтед над Челси. Лондончани обаче показаха страхотна игра, но направиха доста грешки и бяха наказани. Все още не бих си взел играчи и от Манчестър Юнайтед, въпреки впечатляващото представяне.

Много се чудех дали да правя трансфер или да си го запазя за следващия кръг и да направя два. Това изглежда по-разумното решение на този етап. Но въпреки това махнах Бернардо и си взех Уилфред Заха. Сигурен съм, че след нулевото реми в първия кръг Рой Ходжсън ще пудне Заха титуляр. Все пак той е най-силният им играч. И си пролича без него, че атаката не върви.

Този път ще заложа и на по-различна схема. Ще използвам четирима защитници. Пускам в игра и Аарън Уан-Бисака, след доброто му представяне в първия кръг. Джош Кинг остава на пейката, защото Борнемут гостува на Астън Вила.

Играч с най-много точки – Серхио Агуеро

Играч под 8 млн – Ашли Барнс

Пази се от – Кристиян Пулишич

Илиан Петров

История на представянето на Илиан, тук

В Отбора си този път ще откроя Jack Grealish (£6.0) не само, че ще е титуляр срещу Борнемут у дома,а даже има и шанс да заложа на него капитанската чест за този кръг. Или пък да се доверя на Бернардо Силва (8.0£) който дори не игра в първи кръг и така запазих традицията си да не съм добър в избора си за капитан. Няма да правя трансери, обичам да разполагам с два наведнъж, тогава имам по-голям контрол над отбора си. Даже ако съм много greedy , си позволявам и едни -4 точици, които 90% се отплащат. Успех на всички, аз съм без трансфери! Този кръг отново ще е рисков. Jack Grealish Captain pick!

Играч с най-много точки – Стърлинг

Играч под 8 млн – Грийлиш

Пази се от – Де Бройне

Юлиан Аспарухов

История на представянето на Юлиан, тук

Здравейте и от мен! През миналият кръг събрах 81 точки, което е най-добрият ми старт досега (там е ахилесовата ми пета). А можеше да се повече! Благодарение на Пеп и неучастието на Бернардо и Отаменди (забравих да го сменя с Зинченко 🙂 ), както и отменения гол на Дендонкер (ВАР!!) ме оставиха в тази позиция. Хари Кейн и Мо Салах доставиха очакваните от тях точки.

За следващият кръг съм без трансфери (ще си направя татуировка на Пеп, ако Бернардо пак не играе). Ще разчитам на Салах (капитан) и бойците от кръг 1. Искаше ми се да разкарам Отаменди и да пусна Мейтланд-Найлс, но с оглед на предстоящите мачове с Ливърпул и Тотнъм – ще се въздържа поне следващите 3 кръга (защитник от Арсенал?, къде ми е акъла?). И така, ето моят отбор:

Играч с най-много точки – Мо Салах!

Играч под 8 млн – Уилсън

Пази се от – Кристиан Ериксен

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.