Обзор на втори кръг и точки на ffstars отбора.

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Измина един много щур втори кръг от Висшата лига! Преди да напишем следващия ред, нека да направим минута мълчание за всички (над 1 милион играчи, включително и ffstars отбора ни), които избраха за капитан Мо Салах (12,5 милиона) с 3 точки! И това е основната причина средния брой точки за кръга да е само 41 (в сравнение с 65 в първи кръг).

Започваме с дрийм тийма, или поне най-интересната част от него. Амии да – Пуки с хеттрика си :). Вече е 6,7 милиона и 24 точки от 2 мача. Доста добре, ако и в мача с Челси отбележи, цената му ще мине 7 – ако ще го взимате, сега е момента. Втори в листата е Джон Лундстрам (4,1) от Шефилд Юнайтед с огромните 14 точки, тук е момента да поплачем малко, защото ни е първа резерва. Другата част от защитата е левият бек (крило) на Евертън Люка Дин (6) с 11 точки и Енда Стивънс (5) от Шефилд със 7. Халфове – Мане (11,5) с 13, Ламела (6,0) с 12, Себайос (5,6) с 11, Де Бройне (9,6) с 11 и Бернард (6,5) с 11. Струва си да отбележим бясната форма на Де Бройне и вдигналия адреналина на всички артилеристи – Себайос и двамата с по 2 асистенции. Иначе Мане е ясен. Нападатели Пукки със зверските 17 и Чичарито с 8.

Предишния кръг ви казахме, че сме си набелязали няколко играчи, ето и тяхното представяне. Уан Бисака (5,5) имаше 1, Рашфорд (8,6) бе с 6, Мупе (6) с 1 и под 1% собственост и Люка Дин (6) с 11 точки. Разбира се и Садио Мане (11,5) с цели 13. Продукцията им бе доста прилична. В анкетата за капитан води Мо Салах с 44%, Обамеянг с 18% и Стърлинг с 15%. Хайде сега кажете защо Лундстрам и Пукки са с 0% :).

Ето и нашият тим, събрахме “колосалните 38 точки“, но пък се справихме без трансфери и ще имаме възможност за 2 в следващия кръг.

Лундстрам, Лундстрам…….. 🙂 🙂

Лундстрам титуляр ни изкарваше над 50 точки, но другият път, като си го пуснем. Благодарим на Кевин Де Бройне, който спаси честта ни и се бори да не завършим с 20 точици.

На 423 място сме в ffstars лигата, 150 надолу! Успокояваме се, че е все още втори кръг. Първенецът тази седмица е Кристиан Миланов с 80 точки този кръг и общо 172. Отборът му е тук. Искам специално да обърна внимание на 2-ро място и Емил Манчев с Manchevster United и 1 точка зад Кристиан. Това, което ни изумява е едно от предишните класирания на Емо и дълбокото ни уважение към неговия ранг. Респект!

Относно играчи, които си харесахме този кръг с тенденция да спечелим в следващия (споко, без Пукки 🙂 ). Те са Маунт (6), Рашфорд (8,6), Уан Бисака (5,5), Сон (9,5) и Раул Хименез (7,5). Вярваме, че са във форма с хубави мачове напред.

Скоро ще видим и още няколко промени на цената на играчи, тепърва ще става още по-вълнуващо! Очаквайте по-късно днес обзор на рубриката Fan Battle кръг 2, в която един срещу друг се изправиха Юлиан Аспарухов и Деян Банков! Започваме доста сериозно там, с повече желаещи фенове, съревнования предизвикателства и награди. За повече информация вижте секцията Fan Battle на www.ffstars.com!

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.