Fan Battle – резултат от кръг 6!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Изминаха 10 дни изпълнени с доста събития и предизвикателства, но вече са зад гърба ни. Продължаваме с Fan Battle кръг 6 и намирането на нов играч за кръг 7. Запазихме традицията да няма двукратен победител досега. В кръг 6 един срещу друг се изправиха победителят от кръг 5 Николай Димитров и Самуил Маринов.

Какво избраха те за стартови състави за кръг 6, в този изключително оспорван двубой между двама силни български играчи (благодаря и на двамата за търпението и добрата комуникация в изключително труден момент):

Ники:

Сами:

Трите въпроса:

Играч с най-много точки: Ники: Агуеро;Сами: Стърлинг

Играч с най-много точки под 8 млн: Ники: Давид Силва;Сами: Калъм Уилсън

Играч над 8 милиона, който да избягваме: Ники: Деле Али; Сами: Марез.

Говорихме си надълго и нашироко за предположения какво ще се случи, но никой не можа да предугади какво ни готви Пеп Гуардиола (президент, президент)!

Ето и резултатите:

Николай Димитров 56 – Самуил Маринов 66. Играта с 3 те въпроса е 2-1 за Ники, съответно става 60 -68. И двамата бяха хванати неподготвени 😉 от Пеп и бяха със Стърлинг капитан. Въпреки вицекапитана на Ники – КДБ, а Сами бе със Салах, точките останаха в полза на Сами, който ще чака следващия си съперник в опит да пребори традицията да имаме само еднократни победители!

Ето и крайните им резултати, първо Ники:

Сами:

Следващия кръг започва в събота с мача Шефилд – Ливърпул в 14:30, а междувременно ако сте в ТОП 400 на ffstars лигата и имате над 55 точки в изминалия кръг, просто отговорете на въпроса ни като съобщение във фейсбук групата ни. Колко са отборите, които никога не са изпадали от Висшата Лига, от нейното създадване?

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.