Fan Battle 4-ти кръг!

Време е за кръг 4 във Fan Battle! След като Станислав се разправи безкомпромисно с Деян в кръг 3 (тук) е време за ново предизвикателство срещу също така силен противник. Приближава се Станислва до 3 победи и награда! Следващият съперник на Станислав Иванов (отбора на Станислав) е Християн Димитров който е фен на Ман Юнайтед и истински фентъзи футбол маниак от няколко години, запален от счетоводител преди време в Нотингам! Станислав е избрал е за стратегия хит с -8 точки, докато Християн все още няма хит и ще има малък хендикап, единствен трансфер Жота – Ейбрахам (имал е някой лев в банката). Християн е на 9-то място във ffstars лигата с неговия отбор Mean Machine и 219 точки! За да не губим време, насочваме ви директно към видеото с битката!

Отбора на Станислав:

Християн:

Ето и бонус въпросите за по 2 точки всеки и предпочитанията им:

Играч с най-много точки – Станислав: Салах, Християн: Стърлинг

Играч под 8 милиона с най-много точки – Станислав: Пукки, Християн: Ейбрахам

Играч над 8 милиона, от който да се пазим – Станислав: Ериксен, Християн: Кейн

И двамата казаха, че ще се постараят да са на линия за първото събиране на ffstars на 28.09 за официалното откриване на сезона. Очаквайте подробности и за това събитие 🙂

Благодарим и на двамата за прекрасния разговори и добрите съвети, успех, над 100 точки ви пожелаваме! Очакваме невероятен кръг и ви съветваме – спокойно преписвайте :D. Извиняваме се, че последната 1 минута от записа липсва.

Екипът на ffstars.

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.