Избрахме лого за ffstars!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Предстоят ни много нови и интересни “добавки” към нашият сайт и идентичност, като сме изключително доволни и благодарни на ВАС за щастливите и весели моменти, въпреки краткото ни съществуваване. Съвсем скоро ще представим и рубриката Champions’ Corner, в която ще имаме достъп до истински шампиони от FPL! Много се вълнуваме!

Друго, от което се вълнуваме е новото ни (първото ни) лого и идентичност. Благодарни сме, че сред уеб дизайнерите има и фенове на футбола 🙂 Ето го и него

Fantasy Football Stars

Използвахме цветовете на Висшата лига (лилаво и зелено) и лъвче, което си взехме допълнително и ще брандираме съдържанието ни с него. Желанието ни е сайтът и това, което правим да има отличителния ни знак. Защото обичаме Fantasy Premier League и искаме да популяризираме играта. 16 хиляди българи са се регистрирали и играя, да но това не ни УСТРОЙВА, искаме да помогнем на стотици хиляди българи да играят тази игра и да започнат да спортуват по-активно и да разпространят спорта и физическата активност сред приятелите си. Дайте ни време и ще направим истински ffstars футболен отбор, но защо да спираме само до футбол? Времето ще покаже!

Идва кръг 3! Също и Fan Battle кръг 3, предстои голямо wild card derby – Деян Банков vs Станислав Иванов, със сигурност нямаме търпение! 🙂 Скоро идва и първата статия в Champions’ Corner и да не забравяме и официалното откриване (напиване 🙂 ) на ffstars.com!

Обичаме футбола и живота, каним всеки един от вас, който обича същото да се включи, да допринесе и да създаваме заедно полезна, интересна и ценна информация за всеки човек, който иска да се докосне до света на Фентъзи Премиер Лигата!

Поздрави на всички фентъзи футбол маниаци!

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.