Обзор на трети кръг и точки на ffstars отбора.

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

След като минаха няколко дни и вече е сряда, ще направим един по-различен обзор на кръг 3!

Първо да отбележим – Пукки, Пукки, Пукотевица направо!! А ние го нямаме, но пък имаме Диого Жота с 2 точки 3 пъти подред 🙂 Струва си да отбележим само 2 клин шийта и то неочаквано за Астън Вила и Нюкасъл и победите на последните като гост над Тотнъм и загубата на Ман Юнайтед у дома от Кристъл Палас. Струва си в туитър да видите отбора на Патрик Ван Аанхолт! Среден брой точки за кръга – 44, нищо особено като среден резултат. Нашият резултат – 50 точки! Какво можем да си вземем от кръга – грешно решение за избор на капитан – Хари Кейн с 4, вице Салах с 15 (естествено). Клин шийта на Ливърпул избяга в 86 тата, с Ван Дайк и Трент – боли. Още по-голяма болка ни нанесе гола на Уулвс в 97-та от дузпа, когато Ник Поуп се беше устремил към 10 точки! Уесли с 9 ни донесе малко повече радост, особено за Петър Виденов, а Марсиал и Де Бройне дадоха по още 5. Сигурно вече знаете, но Марсиал е контузен и ще пропусне няколко седмици, така че е добра идея да помислим за алтернатива. В лигата на ffstars сме на 283 място, което си е зелена стрелка нагоре със 150 места, би трябвало да сме доволни! На първо място в ffstars лигата е отбора на Boyko Iliev – Tough_competitor с 233 точки, следван отблизо от Емил Манчев, за който вече написахме статия в Champions’ Corner!

Дрийм тим за кръга вижте туk. Играч с най-много точки, Мо Салах – 15. Всеки път ли ще е така – не знаем :). Играчите, които в предишния кръг си избрахме да следим Маунт (8 точки), Рашфорд (0 и изпусната дузпа), Уан Бисака (0), Сон (2) и Раул Хименез (9) бяха по-скоро разочарование. Вярваме, че са във следващия кръг ще избухнат Садио Мане, Вилфред Заха, Алер, Тами Ейбрахам и Джейми Варди. Тотален разочоравние досега за нас е Диого Жота, но можем да му дадем още 1 шанс. Имаме предвид и почивката за мачове на национални отбори в началото на септември – а именно най-тежкия период, който е цели 2 седмици без Висша Лига (понякога ни се струват като 2 години). В този случай ще се въздържим от кардинални промени или някаква генерална смяна на концепцията.

Днес по-късно ще пуснем резултата от Fan Battle кръг 3, малко промени на цените на играчи и ще определним новия участник във Fan Battle! Нямаме търпение вече за следващия кръг, в който предстои вълнуващ сблъсък между Арсенал и Тотнъм и по-конкретно Обамеянг – Кейн. Пък да видим как ще се развие!

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.