Преди кръг 3 – отборите на ffstars панелистите

Валентин Димитров

История на представянето на Валентин, тук.

Изминалата седмица(GW2)беше доста посредствена за мен – 46 точки, само с 5 над средния резултат. Големият брой трансфери значеше значителни движения в цените на играчите и това ме накара да реагирам сравнително бързо и да направя 3 трансфера за-4точки. А именно – Моура, Перез и Кинг аут за Марсиал, Маунт и Пуки. Така успях да“хвана”0.3м в покачвания на цени на доста популярни играчи, както и да си спестя 0.1 в спадове. По принцип съм играч, който не е фен на“hit”-овете,или с други думи на плащане на точки за трансфери, но в началото на сезона когато получаваме много информация, както и когато пазарът е най-активен, един два“hit”-апонякога са добра идея. 
От тези най-много съжалязам за Перез, за когото най-добрите мачове бяха точно GW3 и 4. Очаквам най-после да покаже нещо, но просто ми трябваха 0.5м от някъде за да направя другите трансфери, и реших да жертвам него.

Прогнози за кръга: Играч с най-много точки: Рахим Стърлинг. Играч с цена 8 или по-ниска с най-много точки: Антони Марсиал. Играч(и), който да пропуснем през този кръг: Калъм Уилсън, Джош Кинг и Мартин Кели

User-uploaded image: GW3Team.JPG

Последвайте ме във facebook

Петър Виденов

История на представянето на Петър, тук.

До тук през сезона, явно съм златната среда. Всеки кръг съм с 1-2 точки разлика от средния резултат. Надявам се след направените промени, нещата да потръгнат. Дори направих един допълнителен трансфер, който ще ми вземе 4 точки.

Трябваше да заложа на някои от офанзивните играчи на Ливърпул и си избрах Садио Мане. В невероятна форма е от началото на календарната година е вторият най-резултатен играч във Висшата лига. Наложи се да се разделя с един от защитниците на мърсисайдци и продадох Анди Робъртсън. Причината е, че Трент поне изпълнява статични положения и от това очаквам да има повече точки.

На мястото на Робъртсън привлякох Ерик Питерс. Защитникът на Бърнли бе привлечен това лято от Шон Дайш и ще е твърд титуляр отляво на отбраната. Освен това вече показа, че може да е полезен в атака, а Виненочервените по традиция са солидни в защита.

Мане замени разочаровалият до тук Гилфи Сигурдсон в средата на терена.

Все още разчитам на играчите на Астън Вила. В титулярния ми тим остават Джон Макгин и Уесли. Лундстрам след избухването в миналия кръг получава титулярно място в моя състав.

Последвайте ме в социалните мрежи:twitter

Илиан Петров

История на представянето на Илиан, тук

Здравейте! Този кръг мисля мащабно, наистина!

🤣

Kyle Walker & Diogo Jota се появяват отбора ми!
Идеята за Kyle e, че въпреки нелекото гостуване, програмата на Сити е обещаваща. Jota е футболист, който много харесвам.
Стилът му пасва на Висшата лига и засега ми прави добре впечатление.Аз обичам да изпробвам нови тактики.
Ще се отплати сигурен съм, рано или късно! Резервите ми няма да са много на разположение, но ще трябва да се напасвам с титулярния състав. Жота разчитам на теб!!

Последвайте ме в социалните мрежи:

Юлиан Аспарухов

История на представянето на Юлиан, тук

Представянето ми в миналия кръг и колосалните 33 точки, могат да се приемат като неприятна шега, но го приемам с усмивка. Имах възможност да спася критично политащия надолу team value с wild card, но избрах трудния начин и ще се опитам с 2 трансфера да вдигна отбора. Лундстрам с 14 точки и първа резерва допълни ужасната за мен картинка през този кръг. Относно следващия – имам си Марсиал и Жота, които твърдо вярвам, че ще успеят да реализират точки, Марсиал вече знаем, че е нападател, а Жота се скъсва да бележи, в евротурнирите обаче…..Дилема има – да разкарам Бернардо или Перез? И двамата имат добри предстоящи мачове. Другата опция – Трент аут – Дин влиза и на мястото на К.Уилсън пристига Рашфорд! Спрях се на втората опция 🙂 Искам да дам шанс на Бернардо и Перез, защото със сигурност има точки в тях, в момента който ги продам ще направят по гол и асистенция, в това съм почти сигурен. За това избрах левия бек (крило) на Евертън и намиращия се в добра форма Раш. Имам и стратегия за следващите кръгове, с лесната програма на Ман Юнайтед и Евертън

Играч с най-много точки: Хари Кейн. Играч с цена 8 или по-ниска с най-много точки: Марсиал. Играч над 8 милиона, който да пропуснем през този кръг: Никола Пепе.

Последвайте ме в социалните мрежи:

Екипът на ffstars

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.