Fan Battle резултат от кръг 3!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Ето и резултата от Fan Battle кръг 3:

Деян Банков 48Станислав Иванов 59. Играта с 3 те въпроса е 1-2 за Станислав, съответно става 50 -63. Ето какъв беше техния избор: Играч с най-много точки – Деян: Кейн 2 точки – Станислав: Мане 3. Играч под 8 милиона с най-много точки Деян: Мадисън 6 – Станислав: Хименез 9. Играч над 8 милиона, от който да се пазим – Деян: Мане 3 – Станислав : Обамеянг 5.

Ето и обобщението от битката им и какво казаха 2-мата участници за изминалия кръг, започваме със Станислав:

Ето какво каза той:

Кръгът не беше особено добър като общ брой точки. Вземайки предвид ,обаче, проблемите на доста от останалите играчи и средния брой точки – 44, не бива да се оплаквам много с 59. Играният чип – wildcard – ми помогна да се изкача от 217 170 то до 90434то място и да достигна цена на отбора от 101,млн. Стратегията ми за инвестиция там не се отплати поради липсата на чисти мрежи. Вратарят ми има точка повече от всички 4 защитника пред него,а всички заедно имат точно толкова колкото единственият ми нападател – 11. Стърлинг и Де Брoйне свършиха точно каквото се очакваше – гол от единия и асистенция от другия. Маунт и Марсиал също се представиха добре. Единственото ми съжаление, е че махнах Салах – грешка която веднага коригирах с цената на -4 точки и която никога вече няма да повторя 🙂 Надявам се на чисти мрежи, които да ми помогнат за следващата битка

Ето и отбора на Деян:

Какво каза Деян:

Съобразно това, че нямаше много “чисти мрежи” кръга не е лош за мен като резултат. Разчитах на Брайтън и Спърс като дифиреншъл срещу Станилав, което в крайна сметка не се получи. За съжаление слаба игра на Кейн (к), което не е нещо неочаквано през август.

🙂

Успех на Станислав и целия екип на ffstars!

Благодарим на Деян за участието и хубавите моменти! Успя да спечели и една победа! Сега е ред на Станислав да покаже възможностите си, следващият противник ще бъде избран по следния критерий: да бъде в ТОП 333 на лигата на ffstars, да има 3 точки поне над средното за 3-ти кръг и на лично съобщение към ffstars да напише нападателя с най-много точки във фентъзи премиер лийг за сезон 2018/2019 (миналия). Напомняме, че за 3 поредни победи имаме чудесна награда – тениска на ffstars + крафт бири :). Решихме да направим първото организиране за гледане на мач с ffstars отбора на 28.09 с първия мач за кръга Шефилд Юнайтед – Ливърпул и ще продължим до след късния мач от 19:30 Лестър – Нюкасъл! Очаквайте подробности.

Успех на всички и до скоро!

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Related articles

Comments

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.